Followers

Monday, January 31, 2011

♥ ISU PANAS!!! Pengiklanan HEARTBEAT Terpaksa Diberhentikan ♥


Yup terpaksa diberhentikan...tapi maybe wat sementara waktu
ni rentetan setelah PAPA membuat pertanyaan kepada mama pasal iklan HeartBeat ni
mula2 mama ada citer kat papa pasal iklan Heartbeat ni leh dapat side income
then papa tengok iklan Heartbeat ni, after that ternampak la iklannya pasal
Valentine day

so papa cakap, nape wat iklan pasal Valentine?bukan ke kita orang Islam
tak boley menyambutnya?then ada jugak beberapa reader yang telah bertanyakan perkara yang sama
so that why buat sementara waktu mama REMOVE iklan berkenaan
after that baru mama masukkan balik iklan tu...
sebab mama bukan nak mempromosikan Valentine day
tapi mama nak promosikan barang jualan online syarikat berkenaan
tapi bukan heartbeat je k, kengkadang ada gak iklan Nuffnang yang menyiarkan
iklan yang menyalahi undang2 syariah Islam...kengkawan ada perasan tak?

so suzie dah hantar email kepada HeartBeat mengenai iklan berkenaan
jom kita baca ape yang suzie hantar kat Heartbeat?


entry kat blog Suzie


Email yang SUZIE hantar kat HEARTBEAT....

oleh yang demikian, harap semua blogger leh la menurunkan iklan Heartbeat berkenaan
wat sementara wak tu k...untuk lebey sumber mengenai permasalahan ni
leh la klik2 link kat bawah ni

p/s semalam chit chat dengan suzie pasal isu ni, then sama2 pikir camne nak mengatasinya...
p/s semalam seharian kena ceramah dengan papa berdas2 isu ni...adei....ampun tobat tak wat lagik...

Sekian,
Happy Blogging

30 comments:

Sarah Syazwani said...

baru je register heartbeat ni..nampaknyer kene tutup dulula..thanks for the info

mamawana said...

Yes, Mamawana agreed 100%. That's why I dont hv it in my blog. Say No to Valentine Day.

Nanie said...

Emm... rasanya sy pun nak menyambut seruan tu... keluarkan dulu iklan tu buat sementara waktu...

MrS. F!zA said...

kita ngn naman dh buang mggu lepas lg bila perasan ada iklan valentine tu.. hehehe

Sari said...

ksari baru je daftar hb ni sabtu lps, anyway kena off jugak ni..takut syubhah..tq 4 the info

Fieza79 said...

opss kena buang jgk nie...thanks anje..

mummy_ayu said...

dah baca dah kat blog kak suzie...ayu pun dah buat entry pasal isu nie..and dah remove gak HB buat sementara nie..

She's retarded said...

panas2!

Cute MuM said...

ok.. tq share info..

Cik Jue said...

thank mama cik jue nak remove ...

ibu_Arifa said...

okey..nak buang jg ah..nnt ada apa2 update..bgtau yer anje :)

MaMa3H said...

huhu....ok cikgu....akan diturunkan iklan itu...:(

Mamamya said...

terima kasih share info ni.... ;)akan diturunkan iklan tu buat sementara waktu....

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

stop dulu lah anje..

ch@ said...

sepantas dan kilatnya remove, hihiii. thanks anje.

EiJa ZaQuaN said...

oh betol gak tu..

ok nati eija pun remove kan skjp..

tenkiu for the info

yantz-yeem said...

ooo sib baik bce..hehehe..so kita trunkan le banner HB nie wat smntra waktu..thanks for the info anje...

deqlis said...

salam kawan2 semua..

tak perlu tutup dulu..tp tukarkan banner lain..

jom tgk saya punya banner HB (dah buang pasal Valentine)

http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/isu-banner-heartbeatmy.html

LYAfrina said...

tenkiu anje:-)

Mama Hanim said...

dpt msg dri anje, terus buang.. tq anje..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bg me,cukup la nuffnang ngan churp2 setakat ni.pengiklanan kat belog sendiri pun ada jugak.

Sricahaya said...

tu la..terpk gak..tu yg remove jap tu..sama2 kita tunggu respon dari HB..

MamaYatie said...

tq dear..hmmm..betul jugak kan!! takper la..hopefully dia org akan come out dengan solution yg adil utk semua

Izzatul Iman said...

me baru perasan la...terima kasih untuk infonye...

me dah remove dah... ade banner baru nanti, baru lah upkan balik...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

huhuhu baru malam td tempek benda ni kat blog..sib baik pagi2 baca N3 ni nampak gaya kena turun iklan la yea hehehe

eima said...

cam tu ka ...
ok i'll joint u all to remove it...

wan nurul hezrina abd halim said...

ooo aah akak kena alih dululah n tgu inform dr korang n hb baru letak alik.tq anje n akak nak sebarkan

nieda said...

owh, baru tau isu ni. tak register pun lagi so mmg x ambik port

Mama Zharfan said...

tq anje for ur support :)

mama rifQy said...

thanx 4 d infoo ya dear!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.