Followers

Tuesday, January 11, 2011

♥ Posing @ Theme Park Genting ♥

Dah tak larat nak citer la, tepek2 piccas je acii tak?
adei tu yang malas, biler dah lama peram mula la penyakit M tu mari...
jom layan gambo sambil mama citer sikit2 pasal Theme Park

kami anak beranak yang SUKA bergambar...
pantang tengok port cantik, mesti dezup snap2
papa?layankan aje la....

muka dua2 dah kepenatan, tapi gagahkan juga nak berjalan2

kami lagik, ternyata mama nya tak tahan sejuk...
balqis & papa relax je tanpa sweater...

naik kede....balqis panggil kuda "kede"....

pic yang sempat mama snap kat dalam surau...
tinggi giler kan...

pemandangan THEME PARJ dari atas...
sangat2 cantik, teringin nak main...tapi apa kan daya


perh...menan tinggi ni panggil ape ye, dah lupe la plak...
mama tak berani naik k...gayat giler..

kabus tebal ni pemandangan dari Cabel Car....

kami sekuarga....jarang kami bertiga bergambo...
tak de soh sape2 tolong
Love Each Other's
ape la motif balqis wat tangan kat mulut camtu....

mama plak yang TEROVER excited nak posing k...

ni time kami turun dari puncak genting
gayat giler k, berderau jantung dibuatnya, cabel car terberhenti sekali time balik ni...
habis lah kisah percutian kami kali ni...
our Anniversary 13 Januari 2011 ni...
so kami celebrates kat mana ye?risik2 cam papa dah booking meja makan...
ye ke idak idok la tau, ntah2 makan kat rumah jerk...

ape pun percutian singkat yang menghiburkan + kepenatan yang ternyata sekali
our next Vacation Februari 2011, la ni time hujan tak best sangat kalo vacation kan...

next entry, posing sakan balqis @ Genting....

13 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

best nye dpt g genting ek..pestime tgk papa balqis..chinese look..patut la balqis mcm tu..hehe

zura@iwan said...

mmg gerun trn cable car tu kan...

posing je anje...ada camera kan...hehe..

Mama Zharfan said...

hehe kalau me gigih usung tripod ke sana ke mari sbb nak make sure ada byk pic family hehheh

mummy_ayu said...

uih..scary tul tgk pic yg last tu..
wah..harusla seronok bila gie holiday 1 family..ayu nie bila la..
wah..pas nie entry balqis posing2mesti tomei anak dara nie posing..

Cute MuM said...

tgk semua picca nie, wat uyun tak sabar nak g genting...

Sricahaya said...

sonoknya dia...suka tgk balqis posing..

[-suziey-] said...

uish surau tinggi cenggitu? dlm hotel ke?

aufi said...

wah bestnye kak..bl ntah kami nk pegi..nk tggu aufi besar sket tu yg jenuh dh rs ni..huhu..x sabar2.,,
akk hanbag kt same la...cayalah..akekkekkee

atty's said...

kty paling suka naik cable car.

mamaqari said...

bestnyer dpt bercuti2 msia..tp tu la skang ni musim hujan..klu g genting time hujan rugi..hehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

samajerk mama ngan anak nyer posing..hujan2 tak syok gak ekk nak jalan tapi tak sejuktuh mmg syookk

BIONIC WOMEN said...

wahh...seronok tgk Balqis posing bersama mamanya. Memula baru nak komen, xder gambar papa balqis, tapi biler scroll bawah ada plak..hehe..

Kami pun nak gi genting, tapi xtau ag biler..mungkin cuti bulan 3..
x sabar lak asenya

Zur@ZaRi said...

waaa...
enjoy giler anjer g genting yer..
mmg la penat tp yg penting enjoy kan... sgt best g jalan2 ngn family kan...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.