Followers

Friday, January 14, 2011

♥ Sape Nak Tambah Side Income _ Meh Register ♥

HeartBeat...pernah dengar tak?website ni lebey kurang cam Nuffnang la
tapi earning dia tak de la running banyak cam Nuff
tapi jadik la untuk tambah pendapatan kan
walaupun running RM ciput, tapi leh klik2 antara satu sama lain
kalo Nuffnang tak leh Fraud Click2 kan
tapi Heartbeat boley je, so leh la wat pakatan klik2 tak salah k..
sape tokey asal yang dedahkan pasal Heartbeat ni?


TQ suzie tolong sesama rakan blogger untuk register Heartbeat ni...

mama baru register semalam.
nak register senang je, sama cam nuffnang jugak
then nak letak code lagik senang dari Nuffnang
just tepek code kat sidebar pakai Add widget
tak payah nak pi edit HTML untuk masukkan code tu sampai pening2 kepala
so berbaloi2 k, dah ada Nuffnang, Ada Churp Churp
then pasni leh tambah HeartBEat plak k

ni akaun mama dah ada RM0.24 kupang untuk sehari....
so kalo kengkawan rajin datang blog ni klik2 iklan tu k...
tak de hal punyer nanti mama klik2 balik iklan kat blog kengkawan tu...
selain tu...


untuk makluman semua, iklan Heartbeat tak kan mengubah status GLITTERATI akaun Nuffnang kengkawan
tak caya?tengok bukti kat atas tu, mama ada tanya kat Nuffnang untuk makluman semua
suzie pun pernah bagitau perkara ni B4 this...
so tak yah takut, tak kan terjejas punyer....pasalnya HeartBeat bukan Compitetor Nuffnang
so tiada syak wasangka lagik
so ape lagik jom la join kalo lambat nanti rugi tau..

nak join sila register dulu 
KLIK IKLAN KAT HEARTBEAT KAT BLOG MAMA NI K

p/s kalo ada yang tak tau nak tepek code tu @ register kasitau ek kalo perlukan TUTORIAL..
p/s register HEARTBEAT ni tak menjejaskan status GLITTERATI NUFFNANG kengkawan k

Next Entry : ♥ Jawapan Teka Teki Teka Tekuk Teka Betul Dapat Masuk @ 4.30PM

32 comments:

Pn. Zana said...

nk try gak la..hehe. thanks 4 the info

Cute MuM said...

ramai dah yang join HeartBeat.. me pon dah join semalam..
dh klik banner tue..
klik me punya juga yer..
TQ

Mama Hanim said...

wah menarik tu..tq anje sudi share..

zura@iwan said...

dh register td...dh klik2 kt anje ..hehe...

Zur@ZaRi said...

da join lamer dulu da...
tapi tak bubuh2 kat blog..

sengal kan...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

anje..ati2..takut status gliteriti di tarik oleh nanang

MamaRifqy said...

oooo..nak join gak laaa anje

Nana said...

HEHE KITA BARU TADI REG ANJE

KITA DAH KLIK DAH KT ANJE NYE HEHE KLIK KITA EK

Mama Zharfan said...

selamat berheart beat anje :)
me dh click anje punya banner :)
tq sbb rajin tanya kat nuff--senang me bagi jer link entry ni kalau saper2 masih tak yakin psl status gliterati tu :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to zana: try jangan tak try k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to cute mum: ok nanti kita main klik2 k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mama hanim : welcome dear

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to zura: tq2 kita dah klik zura punyer tau

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to zura: ala sayang je tak bubuh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to rose: tak kan kena tarik punnyer rose sebab dah tanay nuff dulu b4 wat iklan ni

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to naa: join jangan tak join duit punyer pasal

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nana: mari kita main klik2 u klik me, me klik u

Aida Awie said...

nak try jugak la ...tq bg info

kayyana said...

yana pun nak try buat lah.. mne tau leh tambah side income kan

ieda said...

waa bagus nie .. leh lah akak cuba .. nanti akak try tgk mcm mana .. :) thanx dik share nie ..

Zaidah said...

nak letak jugaklah.....mana bleh tak letak....

Miza Yusof said...

miza pun dah register. hehe :)

mummy_ayu said...

nak try jugak, tapi lum try2 lagi..

beaty said...

o ye ke tak effect gliterati nuff2 tu...

MamaYatie said...

dah register..tp tak teringat dah nak cek balik a/c nya :p

anje,jemput join mini GA saya..terror anje boleh teka apa yg saya nak announce ek!!

Huda said...

me dh join juga :) jom klik me nye sekali k :)

BIONIC WOMEN said...

nak register jugak ler..hehe

LyNn HaMzAh said...

first time baca tntg heartbeat nie...

ibuayahdamia said...

dah register dah....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suzie: ha ah kita tanya tu pun sebab nanti mesti ramai yang ragu2 so lebey baik ada jawapan sendiri dari nuff lagik senag kan

Farra Dhelina said...

blh la mendftar pasni..menarik jugak

qieranna said...

ok..dah register...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.