Followers

Wednesday, January 5, 2011

♥ Senarai Shortlisted - Birthday & Black & White Contest ♥

Senarai shortlisted dari para juri yang dilantik baru ada separuh je kat mama k
still ada lagik juri yang masih tidak wat keputusan
mama still tunggu email dari mereka...kali ni 2 kali proses saringan akan dibuat
dek kerana senarai peserta yang panjang & memeningkan untuk pilih
so untuk 1st akan dibuat shortlisted untuk 12 orang peserta yang layak
begi kedua2 contest yang mama anjurkan
then dari 12 tu, juri akan pilih 6 peserta dari setiap contest
then akan diumumkan pemenang untuk 3 orang peserta
dari setiap contest...so akan ada 6 pemenang kesemuanya..
then maybe akan ada LUCKY DRAW @ SAGUHATI bagi kesua2 contest
mama akan update dari masa ke semasa...
hadiah untuk pemenang dah ada penaja yang pos kat mama
yang lain tengah tunggu senarai pemenang then baru hadiah diposkan...
untuk semakan senarai penuh peserta leh klik link dibawah banner contest
http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/contestant-birthday-contest.html


good luck untuk semua peserta....
mama plak rasa berdebar nak tunggu result..
tuan tanah kedaung akan bercuti KHAMIS + JUMAAT ni
so untuk update pasal contest & GA teka teki
akan dipostpone pada minggu depan k...
jangan mare...nak berehat kejap...

8 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya anje nak gi holiday ke tu hehehe

Farra Dhelina said...

la ingt kan dah keluar! chait! hehe

mummy_ayu said...

ingat dah kuar...suspen jer
apa pun happy holiday!!

Hezesuze said...

berdebar tunggu keputusan huhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suspen jugak hehe

zura@iwan said...

ingt dh kuar..haha..

sbr je...gud luck..

ummuabdullahsyaakir said...

Good luck pda yg terplih..Anje maaf yea...akk tak dpt nak join...mmg tak ada gamabr best2 nak hantr.

Faryza said...

best nye gie cuti... sy cuti gak.. tp ngn 2 hero..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.