Followers

Thursday, January 6, 2011

♥ Surat Mama Untuk Editor Majalah Mami & Baby TERPILIH ♥

Salam & selamat pagi semua, tuan tanah kedaung cuti ari ni & esok
so semua entry autopublish makanya sesi BW pun terkandas..
now kat opis agak limited edition sikit nak BW, kat rumah je leh jengah2 blog kengkawan
bukak satu blog kena baca entry untuk sehari...ha...ha...semua citer mama
ketinggalan k...tapi tak pe janji mama jengah jugak senarai bloglist mama tu kan

ok berbalik pada entry kemenangan semalam thru magazine 
lepas je balik dari keje terus ke kedai majalah  grab satu
b4 this pernah dah tengok, tapi tak baca plak muka surat depan
selalu tengok2 gambo contest2 kat belakang je
lepas beli majalah tu, terus belek2 ruangan surat kepada editor... 

Majalah MAMI & BABY keluaran bulan JANUARI 2011
Nabila Huda & anaknya jadik penghias kulit...
banyak isu yang menarik dalam majalah ni

ni la surat mama tu..bulan 10 karang & hantar
then bulan Januari 2011 baru berpeluang menang k...
surat mama yang 1st sekali kat ruang surat untuk editor tu...

ayat yang mama karang ni pun sepintas lalu je idea tu datang...
jenuh gak nak pikir ayat ape yang best...
surat yang bertanda reben merah kat blah atas sebelah kiri sahaja yang dapat
hadiah misteri..ada 2 lagik surat untuk editor yang disiarkan
tiap2 bulan ada 3 surat yang akan disiarkan...


Meh baca ayat yang mama olah time hantar surat tu k:

" Kehadiran cahaya mata adalah merupakan satu anugerah yang tidak ternilai bagi setiap Ibu Bapa. Namun kita sebagai Ibu Bapa haruslah mencorakkan kehidupan mereka pada masa hadapan. Sebab itulah, saya memilih majalah MAMI & BABY sebagai sumber rujukan untuk saya mendidik anak saya sejak lahir sehingga kini. Majalah MAMI & BABY menjadi teman rapat untuk saya berkongsi cerita dan maklumat yang lengkap mengenai anak-anak. Ini kerana, setiap isi kandungan yang terdapat di salam Majalah MAMI & BABY ini banyak membantu saya berhadapan dengan segala masalah dengan anak saya. Semoga majalah MAMI & BABY akan mendapat sambutan yang menggalakkan dan akan mengupas lebih banyak informasi menarik untuk sumber rujukan ibu bapa pada masa akan datang...."

punyer la panjang mama dok ngarang ayat k...
dah macam bagi karangan rumusan plak...
tapi hasil karya yang membuahkan hasil...
hadiah dari huda dah sampai semalam...
TQ ye huda hargai mama sebagai TOP KOMEN blog HUDA..


p/s jenuh la nak BW back to square ke blog kengkawan...
p/s Percutian yang penuh dugaan, PAPA & BALQIS tak sihat, selsema + batuk..
adey...dah la kena pi tempat sejuk....
p/s kali ni tuan kedaung surrender la nak wat 4 entry auto publish...dah penat la... wat 2 entry je leh tak

14 comments:

Huda said...

hehehe..bestnye nama terpapar dlm magazine kan..rasenye cam femes jap :)

same2..cute x keychain tu ? :)

Hezesuze said...

wow! hebat uols kan....
haruss beli majalah nie...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah anje
wah mmg berbakat la anje ni mengarang..:-)

eima said...

wah tahniah.. terer gak buat karangan pendek kan... caya la

Fieza79 said...

wahh berbaloi...penulisan seniri masuk majalah...tahniah..!

kayyana said...

hehehe... dpt keychain okeylah tuh..dr pangkor lg... hehehe.. balqis tak sihat ker.. sian die.. mudah-mudahan cepat sembuh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

oh ila pun penah kuar artikel sekali kat sini. dua bulan lepas.. nak tau hadiah yang ila dapat kat sini. maybe hadiahnye sama kot.ila amik sendiri kat office diorang.

http://kokoadik.blogspot.com/2010/12/hadiah-dari-mami-baby.html

Sricahaya said...

tahniah anje..anje mmg selalu bertuah..rezekikan..

*∽ IZAN ∽* said...

tahniah tahniahh tahniaah..!! wahh seronok nya siap keluar majalahh..! ayat power gak tuhh.. mesti SPM BM A1 ni he he he...!

BIONIC WOMEN said...

selamat bercuti yea..x berkabus ke genting tuh??? kat Kl ni hujan ajer..

Me memang kumpul majalah mamy baby dari mengansung sampai skang..tapikan, x pernah plak join aper2..huhuhu..naper ntah, malas bebenor...pasnih dapat semangat dari anje ni.nak join ler jugak

Faryza said...

banyak idea buat surat...cantik kasut.. hehehe

Zaidah said...

tahniah anje....semoga karangan anje bleh menjadik sumber inspirasi untuk ibu2 yang lain...

Mama Zharfan said...

congrats anje!! jgn lupa join byk2 tau contest kat magz :)

mama tisya said...

papa & balqis tk sihat ye...dh la p tmpt sejuk ye...smoga cpt baik..wah terpilih surat anje ye

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.