Followers

Tuesday, January 4, 2011

♥ Tahniah Untuk Saya, Menang GA...ha....ha....ha....♥

Tahniah Untuk mama k...ha...ha...orang lain dok sibuk post entry kemenangan
mama pun dok sibuk nak publish gak k
dapat jugak menang GA wat kali pertamanya tahun 2011
sape yang bagi? Naa a.k.a Mama Rifqy bagi penghargaan pada blogger tegar blog beliau...
terharu sangat2 k..tahniah jugak untuk Ifa & Amy
ni namanya berkat dok rajin komen blog orang lain secara Ikhlas dari hati...
bukan blog Naa je yang mama suka komen k...blog Amy pun mama suka
sebab suka baca citer2 yang amy wat lebey2 lagik kalo pasal makan...

mama pun suka bile Ayu aka SIDRATUL MUNTAHA datang komen, bukan senang geng potong suziey ni datang komen meleret2 kat blog kita ni kan Naa...
Mama kenal Naa ni since Iqy join contest mama b4 this
so keakraban pun bermula dari situ, walaupun Naa lebey sweet dari mama
tapi mama anggap sebaya je, cam suzie a.k.a MZ gak...ye dak?
ha...ha...rezeki menyebelahi mama k...
mama pun ada wat GA gak tau, tunggu entrynya kol 3.30 petang nanti k..

copy cat dari Blog Naa a.k.a Mama Rifqy

nota kaki: kemenangan pertama Januari 2011 (sibuk nak ikut suzie & nana wat note kemenangan cam menang banyak kali je)

p/s pernah tak rakan blogger yang mula2 kengkawan kenali then last2 jadi BFF?

31 comments:

mama tisya said...

smua pakat wt entry bilangan kemenangan mcm MZ & nana..utk pembakar semanagat even tk byk join CGL kn...

rezeki thn br kn

Nana said...

ahaah ala anje
buat je counting tu
kasi pembakar semangat hehehe
xde sebok2 la...di persilakan

EiJa ZaQuaN said...

tahniah anje..ade gak kemenangan for jan 2011..

eija blom bertuah lagi utk tahun 2011.

btol tu mmg membakar semangat tgk MZ, Cute Mum n Nana byk menang n bertuah awal tahun 2011 ni.

Miza Yusof said...

tahniah kak :)

Zaidah said...

tahniah.....tahun baru dah menang hadiah.....sebagai pembakar semangat...bagus tu

Sidratul Muntaha said...

wahaa
tidakkkkk1
kakak?!
ahah tuanya aku!!
eh?!
aku tua ker?!
aku kan remaja purba!!
ahahaha..
congrats wei!
jgn ko panggei aku akak yer..
derita cuping telinga!
ahahaa..
sekian...

sis shuhada said...

wahhh! tahniah!

btw, anda d taG, sila jengah ye.
http://thesomellomels.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

untung2 ada luck lagi!

Sidratul Muntaha said...

tq!!i lap uuu!!
sudah tukar..
:P

ieda said...

cayuk2 dikk ..
heheh akak nak letak jugak counting tuu tapi bukan yg dah menang ..
tapi yg dah banyak kali masuk huhuhu tapi still x der luck :)

LyNn'Azlina said...

betul tu...buat jer counting..membakar semangat saya jugak...syok jer tgk cute mum,mz dan sis nana asyik bertuah jer...

chugie said...

wah.. tahniah!

kayyana said...

tahniah anje.... dapat hadiah dr mamarifqy....

Huda said...

tahniah2!hehehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rezeki pembuka 2011..tahniah mek anjeeeee

Mama Hanim said...

tahniah anje..murah rezeki tu..

Cute MuM said...

tahniah.. mama balqis memang rajin komen entri.. me jer yang malu-malu cat nak komen.. heheh... best gak tengok ramai wat counting nie...

zue @ annaleeya said...

tahniah.... bertuah tol...

Mama Zharfan said...

so far, my BFF me kenal bukan dari blog, tp dari bidang comping :) then kebetulan both of them plak bloggers heeh

calon2 new BFF ada kot yg blogger--hehe siap ada calon2 tu..

mekchu said...

wah.. berita baik utk tahun baru..

3.30? yeyyyy....

Zur@ZaRi said...

tahniah anjer...
jan da ader tuah...
tuah feb bakal menjelma nnt=))

*∽ IZAN ∽* said...

tahniahh..!! rezeki tahun baru tu!!!

Farra Dhelina said...

taniah anje!!!

mummy_ayu said...

tahniah.....!!!

mama tisya said...

tq psl info td tp time tu dok tgh update entry kemenangan tu yg anje komen kt entry b4 tu...rezeki2 alhamdulillah walau tk byk join CGL...

eh balqis top 10 yg gigi tu tp ada assignment kn..buat cpt2 ..smoga balqis berjaya

[-suziey-] said...

tahniah anje!

kayyana said...

sapelah sudi kwn ngn yana ???? klu ada blogger otai yg sudi kecik tapak tangan satu padang bola sye tadahkan.. hehehe

BIONIC WOMEN said...

tahniah anje..me ni jarang2 leh bertuah..hahaha..

zura@iwan said...

tahniah anje...

tiefazatie said...

tahniah sis..hihi..ifa pun baru tau nie..ingt dh lambat tau..rupanya baru arinie gak..isk2..pening...haha..

mama rifQy said...

ehem ehemm!! Tahniah dear!! Thanxx a lot 4 ur commitment!sgt2 sukeeee!!!!

Anonymous said...

congrats..jom join contest saya pulak..

http://arvanees.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.