Followers

Wednesday, January 19, 2011

♥ Top Commentator - Lucky Draw By Mama_Balqis ♥

T
op Commentator - Lucky Draw By Mama_Balqis
ok ari ni mama nak bagi syarat2 untuk join GA Mama ni...
syaratnya senang je tak de susah sangat...
jom baca


Hanya Nama2 diatas ni je yang layak untuk Join GA mama ni

Syarat2nya adalah:

1. Wajib Menjadi Follower
2. Buat satu ENTRY di blog masing2 dan WAJIB wat perkara2 dibawah
- Banner GA mesti masukkan
- Wat Entry Tentang ANDA, tak perlu wat entry Kreatif
just yang simple2 je...dan ceritakan ape je yang menarik tentang diri anda @ Blog Anda atau ape yang nak dikongsikan then mama anak COPY CAT entry tu kasi tepek kat blog mama untuk tatapan semua..& mama akan wat sesi temuduga mengenai Blog anda (asyik citer pasal Penganjur je, ape kata citer pasal peserta plak)
3. Dah siap tinggalkan link di entry ni dengan Email Address k
4. GA ni akan berlangsung bermula dari 19 Januari 2011 - 31 Januari 2011
6. Pemilihan pemenang berdasarkan LUCKY DRAW yang akan dibuat oleh Balqis
7. Hanya yang buat entry je LAYAK utk LUCKY DRAW berkenaan...mama tak paksa terpulang pada masing2
8. Ada lebey dari satu hadiah yang disediakan...tapi tak de la mahal mana pun just for fun termasuk JAM PINKY2 kat bawah ni


so good luck untuk semua yang terpilih....mama wat GA ni untuk mama lebey mengenali anda & diri anda sepenuhnya, maybe selama ni mama kenal2 gitu2
mungkin mama tak tau ape yang menarik tentang diri anda...

P/S agak2nya ada ke yang sudi join ek?

SHARING IS CARING

Next Entry : ♥ Hoyey Balqis 3rd Place ♥ @ 11.30 am

Kalo Sudi Klik La Iklan kat Bawah Ni ek

33 comments:

zura@iwan said...

walaweiiii....ada syarat2 ek..hehehe...
alamak kena create cite psl diri ek...aiyooo...malunya..haha...
ok..insyaAllah nnti Ai buat ye...
thks anje...nk jam pink tu..

Huda said...

alamak! ok2 :) bnyk masa lagi nnti kite wat ok :)

bun_nee said...

heheh nama2 diatas sahaja

ieda said...

semoga berjaya semuaaa :)

Farra Dhelina said...

isnyallh will join..tgu ye..kena amik masa ni..hehe :)

eT said...

nama eT xder..huhu

Cute MuM said...

ok.. nanti uyun buat yer..

mummy_ayu said...

wah..mencabar gak nie..will do ..
nak pikir jab..

Gieyana said...

ala..x dpt ler nk joint psl ai bknnya ur top komentar..huhuhu

kayyana said...

Anje... 2010 ke 2011????
good luck ye semua...

Zaidah said...

nama dah tak ade tak bleh join cian...huhuhu

yantz-yeem said...

owh kita x boleh nak masuk....huhuhuh...xpe lah gud luck pd yg dpt join GA kali nih...

Fieza79 said...

nama kfieza tkde..jrg komen..huhuu
gud luck suma ye...

Ummi AmnaAmzar said...

agak mencabar..hehe i'll try!!

Ummi AmnaAmzar said...

banner tu yg list pengkomen tegar tu ke anje?

BIONIC WOMEN said...

huhuhu...x tersenarai..

mama rifQy said...

sudiiiiiiiiiii!! malam ni la yek..tak sempat arini!

EiJa ZaQuaN said...

hehe..good luck to all yg terpilih..kami x tersenarai

menarik gak penganjur akan citer pasal blog peserta..wah mmg best..secara x lgsung tolong up trafik blog peserta kan..

mama tisya said...

ok nanti kita buat..lucky draw tu best on entry yg dibuat ke...or camner?

Ummi AmnaAmzar said...

http://amnaamzar.blogspot.com/2011/01/top-commentator-lucky-draw-by.html

Ummi dah join!!..entry yg simple jer rasanyer..bergegas..esok nak balik kampung..kat sana nnt bz..

Ummi AmnaAmzar said...

anje..ni email ummi.. amna2amzar@gmail.com.. hmmm mn org lain punye...huhu

zura@iwan said...

anje...kalau kita nk copy&paste slh satu gmbr anje dr blog ni bleh?nk wat n3 GA tu..hehe

zura@iwan said...

slm anje....ok dh buat...ni link kita...thks

http://ceriterayanzur.blogspot.com/2011/01/top-commentator-lucky-draw-by.html

zura@iwan said...

sorry anje...lupa kasi email address plak...hehe..

zura@quintmas.com.my

Cute MuM said...

ini link entri cute mum..

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/01/top-commentator-lucky-draw-by.html

nuruluyunmazlan@yahoo.com

mummy_ayu said...

dah siap entry..dok dlm list..autopublish 28 petang....nanti ayu submit link kat sini..

Huda said...

ok anje ini link nye

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/01/top-commentator-lucky-draw-by.html

emel: nhak_1103@yahoo.com

mummy_ayu said...

ok...ayu pun dah siap....
nie linknya.http://mummyayu.blogspot.com/2011/01/top-commentator-lucky-draw-by.html

Mama Zharfan said...

hoyehh me join

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/top-commentator-lucky-draw-by.html

mama rifQy said...

eh eh..lupe lakkk! aritu da buat entry..pastu save dalam draft..tak sambung2 lagik!!kene sambung nih!

mama rifQy said...

anje..na da siap!!

http://miszmaliana.blogspot.com/2011/01/top-commentator-lucky-draw-by.html

amyeryn said...

nasibaik internet ok mlm ni...
ni entry ku

http://mamatisya.blogspot.com/2011/01/top-commentator-lucky-draw-by.html

Farra Dhelina said...

Salam anje,

terlewat lak nk kasi link, smpai anje dh dtg dulu ekekeke

http://www.fdhelina.com/2011/01/top-commentator-lucky-draw-by.html

tq anje :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.