Followers

Tuesday, January 25, 2011

♥ UV Merudum vs Off Blogging ♥

Morning...Merudum dah UV mama semalam
dek kerana tak sihat Demam + Selsema + Sakit Tekak + Batuk + Migrain= ape tandanya?
ditambah plak dengan Payroll, balqis pun demam balik..
adei ikutkan hati nak MC je, tapi apa kan daya keje melambak...
so semalam satu je entry kat blog mama...perasan tak?
selalunya 4 entry sehari, tapi semalam memang tak larat nak wat auto publish...
oleh yang demikian UV merudum dush2...
ari ni pun maybe 2 entry je larat wat...
contest?esok mama umumkan k, still tengah compile pilihan juri2 semua...


Sekian,
Happy Blogging

TQ Pada Yang Sudi Klik2 Iklan DiBawah Ni

NEXT ENTRY : ♥ The Best Tutorial - How To Register HeartBeat ♥ @ 9.15 AM

17 comments:

Huda said...

comelnye blog header dia :) aqish boleh join anje. tahun ni baru nak masuk 4 thn kan. if not nnti sy tukar umur la jadi 4 tahun. kalau 5 tahun dh bukan baby kan :) kita dh dpt hadiah majalah mami&baby semalam :)

Ummi Eisya said...

bestnye tgk anje ni..rajin tul update..daku ni..emm memang lelama tutup la blog tu agaknya..jealous laa..

Gieyana said...

ni kira byk gak nie..aperpon kesihatan lebey penting.nnt mkn ubat n rest k!

Header kita still sm ar..blur jer! Adeii!

pearls.. said...

takper.. pengunjung setia tetap ada..

p/s: camner ek nak wat iklan HB tu ada di setiap entry?? ala.. yang dok kat bawah tuh.. leh ajar tak???

thanks..

pearls.. said...

takper.. pengunjung setia tetap ada..

p/s: camner ek nak wat iklan HB tu ada di setiap entry?? ala.. yang dok kat bawah tuh.. leh ajar tak???

thanks..

AshAnas said...

Shira plk kdg2 seminggu sekali je... Hehe...

MRS. K said...

cepat sihat sis!

Hezesuze said...

erm weols pun merundum gak anje...coz demam so xde mood nak buat n3 haha

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

ALAHAI SIANNYA ANJE N AQISH...TP SKRG MMG MUSIM DEMAM LA...LISA PN BARU OK DR SELSEMA...SI RAISYA N SI PAPA LAK DEMAM SELSEMA MINGGU..KIRA LISA YG LAST...HUHUHU..XPELA ANJE..DH XLARAT NK BUAT CMNA...TP MMG PELIK AR CKIT SMLM ENTRY BARU CKIT JE..HEHEHE

Fieza79 said...

sama la tak sihat jgk nie...selesema dan batuk tak habis2...

dh klik2 HB anje...

Cik Jue said...

tu yang pelik kena n3 mama tak banyak semlama rupa nye mama tak sihat.moga mama cepat sembuh ye...

[-suziey-] said...

ala merudum skali skala xeffect kot earning anje yg byk tu..hiks..

mummy_ayu said...

kira banyak gak tu...
apa pun, makan ubat, rehat yer..harap cepat sembuh..ayu pun tgh sakit perut nie..

zura@iwan said...

x per anje...blog anje kira ok lg dr blog kita...x byk terjahan..hehe..

mkn ubat ye...

Ummi AmnaAmzar said...

ummi nak dpt mcm tu pun ssh..update blog pun jarang2..huhu

Mama Zharfan said...

header baru sgt cun!! i like :)
me dh click HB anje utk ari ni

UV anje 200 lebih tanpa BW ok jer tu :)
me time BW pun dpt ler 300 -400 lebih ajer pun, aklau tak BW langsung, mcm anje gak lah , lebih kurang jer blog kita :) berblogging setakat termampu ajer, time bz or sakit, blog memang terabailah ..

EiJa ZaQuaN said...

w/pun anje kata uv merudum tp still lagi okey pada eija..tetap ade pengunjung yg byk..hehee..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.