Followers

Wednesday, January 5, 2011

♥ Yey Balqis Tercalon Anak2 Ku Comel Bergaya ♥

Alhamdulillah balqis tercalon untuk TOP contest Anank-Anakku Comel Bergaya
he...he...walaupun baru top je, tapi mama suka k
kalah @ menang semua bergantung pada rezeki
ramia lagik peserta yang tomei2 tercalon
TQ pada penganjur kerana sudi pilih balqis

ingat lagik tak banner kat atas ni?
keputusan baby2 yang comel TERCALON dah kuar k
nak tau sape lagik yang tercalon?klik link kat bawah ni

Ad seramai 95 peserta kesemuanya...mau naik juling penganjur nak pilih k..
so senarai shortlisted telah diumumkan
anata geng2 balqis yang mama kenal
Damia anak kepada Nana, Dalila anak kepada Min
Nurin Firzanah, Alya Zahra, Damia Batrisya anak yanadzul...
yang lain pun tahniah k...ada 14 orang kesemuanya...
jom tengok pic yang mama pertaruhkan...
bukan main eksen lagik balqis time ni k
mama nak snap2 pic balqis, tapi balqis wat dono je...
terpaksa la snap curik2 je...tu pun sambil jalan
tapi gambo ni tak nampak muka la, leh menang ke ye...
ha...ha...gambo haq ni balqis dah marah
sebab mama asyik nak snap gambo balqis je..
kan dah kena warning...

ada cam ala2 artis pi bersiar tak???he...he...gambo ni mama snap time kami pi tempat peberet
Taman Layang2 kat Kepong....

p/s wat entry TOP 14 pun berjela2 kan...ha...ha....

14 comments:

Cute MuM said...

memang bergaya macam artis lah dia..
gud luck..

kayyana said...

tahniah balqis.. yana ni kjap panggil balqis kejap panggil damia.. mne2 pun takpe kan anje.. tahniah yer

cik puan akish said...

tak kesah la berjela ke hape....yg penting kite hepi..lalalalalalal

Fieza79 said...

mmg comel bergaya...mcm artis dh ghupa...anje lps nie bwk la g ujubakat belakon pulak..mn tahu rezki...hehee

EiJa ZaQuaN said...

good luck balqis..mmg layak pun sbbnya balqis ni pandai bergaya n mmg comey..

eima said...

tahiah good luck

eima said...

tahiah good luck

mummy_ayu said...

tahiah!!! and good luck jugak ..
comel & bersahaja je pic tu..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

anak ngan mak sama hebat ni hehehe
gud luck aqish yea...

[-suziey-] said...

tahniah balqis..mmg bergaya pn ank dara anje ni..hiks..

MamaYatie said...

tahniah aqish..lor..tak jenguk lagi senarainya..sib baik anje ada mention sini nama nurin..tq yer...

aqish posing macam anak2 artis hollywood tngh jalan2 ngan parents kan??

Mama Zharfan said...

sgt cun!!! good luck balqis!!

zura@iwan said...

ewah2...mmg comey bgaya..
tahniah aqish..

ummuabdullahsyaakir said...

Tahniah aqish....mmg pandai bergaya.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.