Followers

Wednesday, January 19, 2011

♥ Yippie HeartBeat Mama RM12.56 ♥

Hoyey suka2...Now BE Nuffnang mama dah suam2 kuku
tapi Still sayang Nuffnang k...wat masa ni suka plak dengan Earning
HEARTBEAT...walaupun RM0.04 per click
tapi tetap leh earn duit jugak kan...
jadila wat masa ni mama dah berjaya kumpul RM12.56
 

perngiklanan ke 2 di hatiku...


ni total semua yang mama dapat sejak join pada 13 Januari 2011 Our Anniversary date
selama 1 minggu dapat RM10.52...duit jugak tu
walaupun ciput je...(latest takat ni RM12.56) ari ni baru ada 2 blogger je yang klik2


Ni carta perclick2 dari kengkawan, untuk Heartbeat ni
tak salah wat pakatan click2 k...lagi banyak klik lagik laju duit tu berjalan
so jom pakai ramai2 klik2 iklan Heartbeat mama kat LeaderBoard, sidebar & footer blog mama..
selain tu nak ucapkan jutaan TQ pada kengkawan blogger yang tak putus2 click2 iklan mama
antaranya yang mama dapat capture


Min a.k.a Ibu Arifa : beliau selalu datang blog mama then klik2 iklan mama
min ni selalu support mama k...TQ Min..tiap2 kali mama datang blog Min
mama akan klik2 jugak k
ada lagik sorang blogger tau yang suka klik2


Suzie @ MZ my Sifu HeartBeat, Suzie kalo tiap2 kali terjah blog mama ni
mesti klik2 iklan Heartbeat mama tu...

selain Suzie & Min ada sorang lagik tau


Gie @ Gieyana a.k.a Mama Nureen sorang lagik blogger yang suka
support each other...TQ sangat ye kengkawan
then pada yang sudi klik2 tapi mama tak mention jangan kecik ati tau
mama hargai sangat, kalo leh sape yang suka klik2 iklan tu
mention kat Chat Box mama k, then dengan pantasnya mama
akan klik2 balik iklan kengkawan
selalunya biler mama terjah blog kengkawan yang ada iklan
HeartBeat ni, mama akan klik2 iklan kengkawan tu
cuma kengkadang je kalo tergesa2 lupe plak nak klik
kalo kat rumah BW conform klik2 punyer...
so pada yang lom register masih lom terlambat lagik
leh register cepat2 tau....sekali lagik nak mention
HEARTBEAT tak akan menukarkan STATUS GLITERRATI NUFFNANNG
kengkawan semua, mama dah tanya sendiri kat Nuffnang THRU EMAIL
tak caya leh klik2 link kat bawah ni k

Tutorial nak register HeartBeat klik link kat bawah ni

so Jom Register ramai2....
SHARING IS CARING....

Selamat Bercuti ESOK....hoyey PH...PH.....

Kalo Sudi Klik La Iklan Ni ek

21 comments:

Huda said...

best2..me punya tgh baru nk mula :) all the best anje!

Farra Dhelina said...

wah berdegup laju heartbeat anje!! taniahhh!!

zura@iwan said...

wahhh..dasat2......dh nek belas2...kita ni br 4sen..huhu..heran2.

Miza Yusof said...

tahniah sis :)

mama tisya said...

wah cpt tul dpt $$$$ kita tk sempt lg nk register

**bz la anje tk sempt nk BW sgt..tgu mlm la kalo sempt...huhuhuuh

ibuayahdamia said...

tahniah...ayu punya baru RM3++ tu berzaman dah daftar...7/12/2009 lagi tu...ayu tak faham sangat cam mana anje leh dapat RM8 tu??

EiJa ZaQuaN said...

wah memberangsangkan..tahniah anje..
eija pnyer baru 0.40 sen
tp mmg kita kena selalu promo kan
baru org tau..

anyway thanks jgk..sbb anje mmg rajin klik2 my heartbeat..
eija pun dtg klik heartbeat anje..

ajumohit said...

wah byknya...saya still sen2 lg hihihi

Fieza79 said...

baru nak cuba...tp tk buat2 jgk...nk kna join jgk nie...

Nana said...

wah banyak tu
kita baru 2 hennget lebey hehe
dah klik..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

To ayu : nanti kita citer k...jumaat ni

To all : tq untuk ucapan semua tu...mari kita sama2 berheartbeat, TQ untuk Suzie selaku Sifu

ieda said...

akak klik jugak .. tapi x sempat tinggal komen heheheh ok kan :)

sama2 bantu membantu kan .. :)

Puan ApasH said...

Tumpang tanya..kalau iklankan heartbeat ni ada effect tak dekat status glitterati nuffnang tu???

kayyana said...

hehe.. dah klik da.. yana blum buat benda ni lagi sebab takde masa.. esok yana try buat... yana klik lg lah.. utk balqis tau bukan utk anje.. hehehe

Mama Zharfan said...

siyes laju gak tu income HB anje tau
me, 1st cash out, 5 bln tau me kumpul :p
me memang akan click2 banner tu kat semua blog kwn2 yg me terjah!!

mine dh nak cecah RM100 :) dok peram --belum cash out lg ni for the 2nd time :)

mama rifQy said...

waa..hoyeh!! hebatnyeee anje!!!bagus nih!!

kat opis na mmg ssh nak klik sbb tenet slow..balik umah baru leh klik2!!

Gieyana said...

tahniah2..we support each other kan..:D

munna said...

wah! sekejap je dah banyak tu.. tahniah...munna pun baru je letak setakat... munna pun klik hb kat sini..

wan nurul hezrina abd halim said...

ok ok nnt akak nak klik banyak2 taw..tapi kat opis tak bleh klikpun sb lambang kat atas tepi n bawah blog tak kuar plak heartbeat tuh.dapat klik kat umahjer..rupanya bleh klik klik banyak kali..k nnt aii klik k

kayyana said...

bilelah nak buat heartbeat nih.. klik anje punye je lah.. hehehe

PuanBee said...

banyak jugak ek..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.