Followers

Thursday, February 17, 2011

♥ 1st Time Ke IKEA - Ayo...yo...Caya Tak? ♥

Dah...tak mau pikir pasal entry pagi tadik, mari kita bergumbira dengan entry2 yang best2
Sila la pecaya k...1st time kami ke IKEA ni padahal dekat je dgn rumah
selalu dengar kengkawan citer je...macam jakun je bunyinya
cuti ari tu kami pi IKEA nak survey2 barang konon2 wat budget nak beli....
kasi layan....

oh no anak dara baru bangun tido, kepenatan sebab bangun awal...


see nampak sangat muka baru bangun tidok...


enjin dah panas,


mood dah ok, mula2 tu agak moody gak, sebab tak cukup tidok
mama & papa nya dok sibuk nak pi jenjalan
sehari dok rumah sajok rasa cam cacing kepanasan k...


berseluar pendek je, dari rumah opah balqis ni tak singgah rumah tukar baju
alang2 dah tidok tu malas la mama nak kejutkan soh tukar baju
so pakai je la baju tu


ni dia model kabinet dapur ye kengkawan...
berminat sangat dengan pili air tu, dok situ gak nak posing bagai


siap tanya lagik "mama nape air tak kuar?"
ha...ha...balqis tak tau tu semua hanya khayalan semata2


lasik posing ala2 model pili air


ni pili air lain plak k...


kali ni model kerusi budak plak, cara duduk tak boley b;ah k...
rambut dah kusut masai jadiknya


siap soh papa beli kerusi ni...nak wat kerusi tengok tv katanya



dan ayat yang paling gelihati kuar dari mulut balqis
"papa, papa banyak duit kan, balqis nak kerusi ni boley tak?"


say cheese....bukan cheesedale...


kali ni posing kat katil kanak2...memang cantik katil ni kan, tapi regenya mak ai
tak leh tahan punyer...tapi berbaloi la kan


posinga ala2 manja gitu...

tu je nak citer, tak de pun yang menariknya...tapi suka2 je nak tepek gambo balqis
ada sape2 yang tak suka?
kami tak beli ape pun, papa dok sibk survey nak make over bilik untuk balqis...
mama join sekaki je k...

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

18 comments:

♥ Mrs.Eady ♥ said...

saya pun lepak ikea hari selasa hari tu..:)

mama rifQy said...

na kepingin nak g ikeaaaa!!!

mama rifQy said...

anjeee: PK yang hepi sajorkk!!!

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

saya pun tak pernah lagi jejak kaki ke situ..lagi kecian :P

BIONIC WOMEN said...

Dah bebrapa kali nak pegi ikea tapi asyik tertunda jer..dulu masa belum kawin hampir tiap minggu gi sana..kengkonon berangan nak beli itu, beli ini letak kat rumah masa dah kawin nnt..pastu janji tinggal jannji u..hahaha

ummiaqeef said...

matching kaler baju ngan stroller,hehe

Mama Zharfan said...

i like hehhe comel jer balqis tu :)
me memang shopping kat ikea regularly hehhe
click HB!

miezaniera said...

comeinye balqis..pandai posing la budak ni..mesti mama dia yg ajar hehe sy dh penah p sekali..rase mcm nk p lagi sambil bawa duit pulak hehe

Nad @ MamaZakwan said...

ari selasa ke anje gi?
kami pun ke ikea selasa tu :)

ADEEYA said...

Haha dah lama tak pergi Ikea. Dulu kalau pergi mesti bawak balik pencil :D hihi

safura zahari said...

wahhhh cumillssss la...hmm xpnh g ikea ag.

mummy_ayu said...

Ayu pun suka Ikea, tapi bila ada barang nak beli je la sbb jauh dr umah Ayu..

Huda said...

best g ikea sekali sekala dpt idea nak decor rumah :)

ibunaznoy said...

lum pnah p ikea lg,dkt gak ngan umh tu..mmm,aqish mmg kiut!
klik HB gak..

✿etiey erywan✿ said...

wah seksi balqis.. heheh. comel gitu anka dara

Ummi Danish said...

hi anje, rasenya sy ternampak gambar balqis dlm pa&ma mac. segmen mandi manda. siap ada gambar fish lagi. dpt la hadiah tajaan one baby shop

mama tisya said...

ikea mmg best kalo tgk brg2 die tp rege tu bole tahan gk mhl tp kalo ada promo murah jugak...tk p ke mkn meatball ikea & kek daim kt cafenye..tu menu wajib kita kalo p ikea

EiJa ZaQuaN said...

jarang g ikea..bila betul2 nak beli barang baru g ikea..sbb papa zaquan cakap jauh nak g damansara tu..padahal xde la jauh sgt pun..bangi ke damansara tu..huhu

tapi mmg seronok cuci mata kat ikea..tgk & amik idea2 design diorang..hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.