Followers

Monday, February 14, 2011

♥ Alhamdulillah Balqis Menang Contest "Adeq Saya Comey Macam MIA SARA"

Alhamdulillah kemenangan untuk balqis lagik...
mama dah lama tak menang, syukran rezeki yang diterima
TQ pada juri yang sudi memilih Balqis sebagai 
PEMENANG PERTAMA...


http://getmedean.blogspot.com/2011/02/pemenang-contest-adik-saya-comel-macam.html

tahniah jugak untuk kawan2 balqis lain yang menang...ada macam MIA SARA tak
gambo balqis ni, murah rezeki la pakai gambo Birthday balqis ni....


ni plak hadiah yang bakal di terima Balqis untuk contest
"SI COMEL BERGAYA"
TQ ye penganjur sudi bagi hadiah yang cute tu...
rezeki mama anjurkan contest then dimurahkan rezeki menang contest

p/s dah tak ingat la kemenangan keberapa...bukan sebab banyak menang, tapi lupe nak rekod...

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

16 comments:

EiJa ZaQuaN said...

alhamdullillah..
tahniah balqis..
mmg bertuah sungguh gmbr ni ye..lagipun balqis mmg comel mcm adik mia sara..:)
best hadiah yang balqis dapat..:)

mummy_ayu said...

tahniah..dah agak dah balqis memang leh memang contest tu..btw adiah tu pun tomei...

mummy_ayu said...

tahniah..dah agak dah balqis memang leh memang contest tu..btw adiah tu pun tomei...HB for u..

kayyana said...

tahniah balqis. muke diekan mcm adik mia sara kan kan kan...

[-suziey-] said...

tahniah balqis..comel2 btl hadiah2nya..rezeki :)

Zaidah said...

tahniah balqis.....memang comel macam miaa sara....cuma nama aje lain...ade iras2.

MamaYatie said...

tahniah aqish & anje..mmg ada mirip kan..hehe

Mama Zharfan said...

congrats balqis! memang comel pun
hadiah besshhh tu :)
me dh click HB :)

Farra Dhelina said...

taniah!! mmg sebijik pon!!

miezaniera said...

tahniah..mmg comel..mia sarah kot yg comel mcm balqis hehehe dah click hb utk anje ;D

Nana said...

tahniah2
mmg comei

wan nurul hezrina abd halim said...

haruslah aqish menang.mmg sejibik gambar gauntuh dgn gaun masa ada sayap mia sara pakai=)

ch@ said...

memang sama pun. harusla rezeki berpihak kepada balQis.

Zur@ZaRi said...

tahniah anjer=))

mama rifQy said...

mmg comel!! hadiahh best!!

BIONIC WOMEN said...

tahniah aqish

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.