Followers

Saturday, February 26, 2011

♥ Alhamdulillah HB makin Memuncak ♥

Selamat malam semua...lama tak check akaun HB
malam ni check tengok dah makin memuncak
Alhamdulillah rezeki after promo2 kat blog
ramai yang join TQ ye pada yang sudi klik2
lepas ni mama akan balas klik2 bagi yang terlepas untuk mama klik2 tu
Rm0.04 perklik2 kalo ramai2 klik2 leh tolong each other


now dah RM147.00 syukur dengan ape yang mama dapat
nak kumpul lagik sampai RM200 baru nak cash out..
so pada yang masih tak register lagik, jom ramai2 register then leh la promote
kat blog masing2...ada tutorial yang disediakan oleh mama
leh klik2 link kat bawah ni untuk tengok tutorialnya k...
sape2 yang nak copy paste tutorial tu leh je just mention link ke blog mama je
kat entry blog masing2....good luck

Sekian,
happy Blogging


U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

11 comments:

Mama Zharfan said...

congrats anje!! dh dekat nak cecah Rm200 tu :)

mama rifQy said...

wah anje..makin murah rzeeki anjeee!

na da klikk!!

Ummi AmnaAmzar said...

ummi yg xreti2 lagi nak buat akaun bg aktif..huhu dah letak hrtu tp bila login akaun xaktif...so sudahnya delete balik

Farra Dhelina said...

bestnya anjeeee

zahidah dihaz said...

wah!! mantap ah kak...

click sini juga...

New Entry: Sup rama-rama - Nyum nyum

Ely Hasrul said...

wow beshnye anje! sy dh klik..sekejap lg dpt la 200 tu.. :))

Hezesuze said...

perghh cepat nye dah dpt 1rat lebih...tahniah!!!

dilazfamily said...

best yer anje.
klik HB sini.
jom tukar klik setiap hari

kayyana said...

bestnye hb anje naik memuncak.. hb yana mcmtu je.. mungkin kurang promote kot... hehehe.. tahniah anje,

EiJa ZaQuaN said...

wah betul2 memuncak..bestnya masyuk..tahniah anje..

Cute MuM said...

bestnya.. uyun punya belum jejak 100 pon.. tapi alhamdulillah rezeki..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.