Followers

Friday, February 18, 2011

♥ Alhamdullilah Balqis Menang Contest Di Majalah PA & MA March 2011 ♥

Morning semua...sape dah beli majalah PA & MA keluaran March 2011
1st mama nak ucapkan TQ pada someone yang telah alert kat mama pasal kemenangan balqis ni
serius lepas dapat tau baru beli majalah ni...


PA & MA keluaran MARCH 2011

Balqis menang contest
^
















^
















^


mandi Manda...dah lama submit gambo ni, Alhamdulillah terpilih jugak akhirnya
2st time menang thru PA & MA ni, susah tol nak menang contest thru PA & MA ni...
jom kasik close up sikit


Mana2 gambo yang ada bertanda ikan Finding Nemo tu alan dapat hadiah
mana yang tak de tanda ikan tak dapat...
Alhamdullilah balqis punyer gambo bertanda ikan...


gambo bl;qis yang secara spontan posing...time ni baru nak berjinak2 posing
nak wat peace pun tak tau tu yang peace terbantut tu...
jom tengok gambo asal yang mama submit


gambo kami bercuti ke Pulau Pangkor tahun lepas....

Kena gandakan usaha lagik untuk hantar penyertaan...
semoga dimurahkan rezeki lagik after this...

Sekian,
Terima Kasih

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

30 comments:

mamasuri said...

tahniah2...
rezeki ...

✿etiey erywan✿ said...

wah tahniah balqis. anje.. nanti pe2 alert pm erk. hehe.. harap selamat lah duit tu erk.

BIONIC WOMEN said...

eily ni xtau ler naper, asyik terbantut jer nak antar gambar kat magazine.kekadang tu dah siap semua tapi x pos plak..kena ada kesedaran sivik yg tinggi nih..hahaha

well, tahniah balqis...

Miela77 said...

Congrate to Balqis..ku br bc smlm x prasan pulak..tingin gak nak join tp qis x brani main air..payah nak snap gambar dia mandi..huhuhu

atty's said...

yeah..balqis menang lagi..tahniah .

rina a.k.a jaijina said...

itulah anje, rina baru beli..tgok² ade balqis..tahniah buat balqis..len kali echa pulak join, ekekeke..

Suhana Shahril said...

wah..tahniah utk anje dan balqish!Peace bantut yer...hehehe

Jieda said...

Tahniah buat Balqis.Rajin anje beli Pa&Ma.Saya dah lama tak beli.Beli pun masa anak kecik dulu.

@e_da said...

tahniah balqis selalu murah rezeki..

mama rifQy said...

wahh..ini la yekk..gambar balqiss mng!!hehheee..comel!!

nur said...

Tahniah dear balqs..
Jemput ke:ALL IN ONE

Ummi Eisya said...

rajin tul anje ni masuk contest2..bagus..

mummy_ayu said...

tahniah!! memang comel..
nice la header baru anje...pic balqis dr tecik sampai the latest..cute..
HB kat sini...

EiJa ZaQuaN said...

tahniah anje..

ala..eija x sempat g beli Pa&Ma bln Mac..eija mmg setiap bulan beli..
tp x pernah pulak try masuk peradaun..lebih2 lagi nak antar gmbr...sbb gmbr simpan dlm folder pc jerk..mmg dh lama x g cuci gmbr ..huhu..

Fieza79 said...

tahniah...ada luck betul si Balqis ni..yela seiring la dgn wajah yg cute tu...comel..leh pegi lg jauh ni kot Anje...hehee

e.l.i.s.s.m.i.e said...

laa yer ker..tak perasan :) ramai jugak yg masuk majalah bulan ni dikalangan blogger :)

ibu_Arifa said...

tahniah...murah rezeki balqis ni..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waa lom beli lagi bln 3 punyer

tahniah..bak ikan nemo sekor eheh

eima said...

wahh hebat ...
tahniah...
balqis bkn takat menang kontes blog tp magazine ....

dtg click HB

Zue AnnaLeeya said...

thniah balqis... byk tol mnang skrg nih yer...

Ummi AmnaAmzar said...

balqis...everywhere....teringin gak nak join majalah punya contest gambar2 ni..tapi ye la cam sush ckit...kena usaha lebih...TAHNIAH balqis

dilazfamily said...

tahniah Balqis sebab masuk majalah PA & MA dan menang hadiah.
Memang susah nak masuk dalam majalah PA & MA nie. Qistina pun dapat masuk sekali jer, masa tahun 2009

Huda said...

tahniah aqish! comelnye :)

Mama Zharfan said...

congrats!!! me tumpang hepi heheh
cute pic balqis tu :)

Farra Dhelina said...

taniah ye!

mama tisya said...

tahniah balqis menang dlm magazine lg..

miryoNarsha said...

congrats!! balqis mmng comey & fotogenikk..he3

nur easy said...

tahniah balqis ;)

♥sYiLaSyiRa♥ said...

tahniah balqis..seksinya..

kayyana said...

tahniah anje.. tahniah balqis..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.