Followers

Wednesday, February 23, 2011

♥ Attention To Pengomen Tegar Blog Mama_Balqis ♥

Entry ni khas ditujukan untuk semua senarai nama dibawah
kalo lupe leh klik link dibawah
segmen blogger REVIEW akan dijalankan pada minggu ni bermula hari ni
untuk makluman semua nama dibawah, mama dah email beberapa soalan temuramah kepada
semua peserta melalui email masing2...so sila double check email masing2 k...
soalan & jawapan berkenaan akan di copy paste kedalam Entry Blogger Review kat blog mama ni k


takat ni hanya 1 orang je yang bagi feedback, mana yang bagi feedback cepat akan didahulukan
sesi Segmen Blogger Reviewnya...setiap hari akan ada 1 segmen blogger REVIEW yang akan dibuat...
ada penambahan hadiah untuk pemenang...


Sekian,
Terima Kasih

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

10 comments:

Huda said...

huda x emailkan lg..nnti insyaallah huda buat yer :)

Gieyana said...

wahh..untung2..tahniah for them yer..^_^

eT said...

kan...segmen review ni salah 1 cara utk penghargaan kan...

Zana_MamaBatrice said...

wah.....siap ada blog review utk pengomen tegar lah..
maju setapak lagi anje dlm dunia blogging nie.....
cayalah

Fieza79 said...

uitt..best nyerr...tahniah pada meka2 itu..

mummy_ayu said...

baru tau ada email..dah check, dah jawab & dah email balik dah..ma acih..sgt bagus la mcm nie..

kayyana said...

time ni yana jadi silent reader je.. huhuu. ruginye tak komen byk2...

~~@lyci@~~ said...

alahai, nama alycia blum msk lah dlm list ni.. xpe2 bulan depan insya allah hehe..

Mama Zharfan said...

kalau sempat, mlm ni (waktu UK) me buat yer ;)

mama tisya said...

br dpt smlm..nanti dh siap kita send ye

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.