Followers

Wednesday, February 16, 2011

♥ Badge Baru Mama ♥

Ni hadiah atas kemenangan GA Wansteddy Tales Capture 20,000
mama pilih Badge...orang lain punyer dah lama siap
mama punyer lambat sikit sebab mama lambat bagi feedback...
bz sangat sampai terlupa, banyak kali dah wans remind..

cantik tak?sesungguhnya hasil seni kreatif wan ni memang terbaik k
nampak plak tag harga payung balqis tu...
so mama nak mintak pandangan kengkawan kot2 ada yang nak bagi pendapat nak ubah
mana2 yang patut, any idea?mama suka bagde ni cuma
nak minta tolong wan ubag tulisan tu jadik tulisan yang gulung2 tu..
cam tulisan seni la...contoh cam kat tajuk header mama tu...

p/s kalo ada idea mau kasik, kasi komen kat entry ni k...
p/s Trimas ye wans untuk BAGDE yang comey ni...

Sekian,
Happy Blogging
U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

13 comments:

AshAnas said...

dah comel ni anje!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waaa cantik..i like!

Huda said...

cantik sangat dh tu :)

mamalieyna said...

cantik sesangat! ye betul..tulisan tu kalau bergulung2 nmpk best sket ^_^

Mama Zharfan said...

sgt cantik!! i like ;)

cik puan akish said...

cun sudah anje...!!!

mama rifQy said...

tulisan ANJE mamaBalqis tuh..kalau ubah bagi chanteq sket..lagi mabelesss..

yang lain..chanteq

jap japp..pelik tak nampak kaki payung je..ke ok ??hehehee..

Fatihah said...

Cantik dah tu... cuma harga payung tu... hihihihi

MamaYatie said...

cantek!! berkenan menengoknya..cover harga payung tu jer la kot..hehe

mama tisya said...

kalo wan yg buat mmg terbaik

[-suziey-] said...

waaa comel...hiks..

bagde ke badge?

azura samsuddin said...

comelll, ada bunga2 lagi tuh hehehe

aiDieNa said...

Ehhh.. dah cun dah tu.. pandai Wan design kan.. :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.