Followers

Monday, February 7, 2011

♥ Banyak Je Benda Nak Cite Tapi......& Update GA & Contest♥

Kemalasan tu memuncak....tak dapat nak dibendung
maka berkuburla semua new entry dalam DRAFT je...
tengah carik mood nak citer, tapi esok la kot...ari ni serius malas
rajin nak join Contest & GA je sebab tak payah nak citer panjang2
aci ke gitu?citer pasal Holiday CNY pun dah terbabas kat entry draf
tengah rajin nak BW je, rumah sendiri tak rajin nak wat entry

 
  upload gambo je, citernya tak de
kalo malas2 kang publish gambo je la...aci tak?

Mood nak pi bercuti Februari ni...cuti sakan lagik k..
semua yang mama plan untuk birthday papa menjadik k..
ssshhhhh....hotel untuk candle light dinner al ready booking
Vacation pun dah booking....cuti pun dah apply

oh ye pasal GA Pengomen Tegar Lucky Draw tu akan berjalan seperti biasa
ada 9 penyertaan, suziey terpaksa tarik diri
atas sebab2 yang tak dapat dielakkan...cuma...
kita tunggu AMY a.k.a Mama_Tisya balik dari LONDON
kira sekali harung la GA mama ni, maybe after 15hb...leh ke?
baru mama wat entry Review blog kesemua pengomen tegar blog mama ni k
harap sabar menanti, sebab mama akan email soalan kepada semua peserta
then mama akan copy cat entry penyertaan beserta soalan berkenaan tehn publish
kat blog mama...so after mama pi vacation la k, leh beli tambahan hadiah untuk kengkawan
ada hadiah tambahan dari penaja

then untuk pemenang contest
 INI
dan

INI

alamat yang kengkawan email mama dah send kepada penaja
ada hadiah yang akan dipos terus oleh penaja
then ada yang akan dipos dulu ke mama
so harap bersabar k...wat masa ni lom ada hadiah yang mama terima
kalo ada mama akan wat entry

p/s untuk hadiah Contest Gorgeous Boy mama akan pos sekali dengan hadiah contest kat atas ni k...


U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula



13 comments:

mamalieyna said...

yee dah leh komen..

ohho..kak eina lak mood nak join contest or GA langsung dh terkubur..huhu..

update blog mcm2 bersarang kt kepala ni nk citer, tp belum ada ksempatan..huhu..badan pun cam tak sihat je ni..selesema da..huhu..

kayyana said...

tulah.. bile dah cuti lme nk update pun ke laut la jadinye kan.. takpe anje.. dah ade draft pun oklah tuh.. ada hadiah utk teka top 10 contest2 tu tak?? hehehe.. sje je.. klik HB anje.. nnti yana nk ubah HB ikut mcm anje..

mama rifQy said...

anjee! dalam banyak2 draft anje tuh..ade yang same ngan tajuk naa..top Top ituuu..hahhahaaa..nantikan entry naaa!!hahahaaa..same lak ngan anje!!

Gieyana said...

byknya draft..kita x sempat nk wt draft..slalu kalau nk draft siap2 x da idea n kesuntukan masa..:D

Mama Zharfan said...

me ilang mood sbb kes adik me ilang duit tu lah--dia nangis beria tau anje even lelaki pun--me and adik2 yg lain sebak :(
dia dok salahkan diri sendiri kenapa dia jd bodoh sgt...dia mcm tak sedar dia klik link tipu tu...:(

me dh click HB anje :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehee!!~~ tol2 banyak mende nak stowi last2 mood ke laut entry pun menjunam lemas2 dlm draf..hhehee!!~

tahniah pada pengomen tegar tuh!! yeyy!!

Jom klik mummylovers blog

mummy_ayu said...

draft dah siap banyak tu..biasala..kadang2..ada gak time mood ke laut kan..

eima said...

aku pun slalu dpt email cam tuh .. tp terus delete je ...
kesian adek k.suzie


byk nye netry draft ...
rajin tul dok ngarang ek ...


dah klik hb
klu tak reply tp kadang tu dtg klik hb je ...

ieda said...

sama lah ngan akak nie .. mood berblog x der layie .. update gitu2 jer huuhuhu

shera haifa said...

ermm nk berblog tp xtau nk crte apa..ada crte plak xtau nk crte cm mana..last2 xde entry baru,,
=)

ibuayahdamia said...

klik2 HB disini...

Farra Dhelina said...

tak sbr nk tgu anje review..

& tak sbr nk dpt hdiah contest..bestnyaaa..

wahh..jd ye cndle lght dnr?? fewittttt

dilazfamily said...

anje, semoga candle light dinner tu berjaya.

HAPPY ALWAYS

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.