Followers

Friday, February 25, 2011

♥ Calling For Sponser - New Contest ♥

Selamat pagi semua...ari ni baru relax sikit setelah berperang wat payroll
Al maklumlah bulan ni gaji awal kan..so masa nak wat payroll tu terhad sikit
ni nak citer pasal Contest baru kat blog mama
tajuk contest masih dalam pencarian, takat ni dah ada 2 orang penaja untuk hadiah
ade sape2 yang sudi jadik penaja ke?
kalo ada leh la email ke
damia_nurin@yahoo.com

boley nyatakan sekali ape hadiah yang nak ditaja supaya mama boley budget hadiah tu
sesuai ke tak dengan contest yang akan mama wat
contest adalah untuk kanak2, teringin gak nak wat contest untuk kaum ibu
tapi takut tak dapat sambutan la plak...

so CALLING FOR SPONSER....

Sekian,
terima kasih

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

15 comments:

Fieza79 said...

wahh nk buat contest lg ye..ok la tu buat la utk ibu2 pulak hehee..

sentiasa comel dn menten bergaya posing si balqis ni..mana la dia bekajar tu kan..hehe

Ummi Eisya said...

rajin tul anje wat contest..dah byk kan...kita teringin nak wat,tapi takut tak leh komit je..hasrat tu dipendamkan aje..

wat la utk ibu lak..hihii

comel balqis..mmg ratu posing..

Ely Hasrul said...

anje, dh sms.. dh klik hb pon nnti klik back kt take me home ek hehehe

Mamamya said...

terima kasih sudi dtg n follow blog lia...:)

dah lama x join apa2 contest/GA..uhuhu..mood swing2 jerk sana sini....

klik2 Hb jugak... :)

Nureen said...

WAHH...
akan ada contest lg lg.. best2.. hope nureen sempat join.. ;)

baju balqis tue sama sebijik la ngan baju elly tp dia x brapa mau pakai la..

comel la pose balqis..

mummy_ayu said...

comel nye dia..seksi...tapi cantikla baju tu..
wah ada contest lagi..suka2...
HB kat sini tuk Balqis yg pandai pose..

mummy_ayu said...

comelnya Balqis...pandai tul pose...sporting..and dress pun cnatik la...
wah ada contest lagi..harus la join
HB kat sini

CiK JuE said...

anje nak buat contest ape??nanti umur kasi up sikit baru boleh join...hahaha

Farra Dhelina said...

contest lagiii...

Nana said...

kita xberani lg nk wat contest utk anak2
sebab sure ramai yg join
hehe
takut xdan nak handle
wat contest aku & buaian ni
tak ramai org masuk hahah
sebab nye ramai xde gmbr ngan buai
lg senang keje kita
xyah susah2 nk pilih pemenang
sebab xramai

zahidah dihaz said...

wah...nak join juga walaupun tak pernah menang...hhhehehe


New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

LYAfrina said...

x sabar nk join... jika umur panjang

Zaidah said...

bleh jugak buat contest khas untuk ibu....comelnyer gambar di atas tu....model kecil

✿etiey erywan✿ said...

anje.. kita add ym boleh? nak wat contest sendirian memang confirm tak terhandle

mama rifQy said...

Tak sabar nak tunggu contest baru!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.