Followers

Tuesday, February 22, 2011

♥ Entry Promote Contest " Pencarian Si Cilik Bergaya @ elissmie. com" ♥

Selamat Pagi...mula kan mood pagi dengan mengjoinkan diri untuk contest Elissmie.com
untuk keterangan lanjut sila baca butirannya dibawah k...



Antara syaratnya berbunyi:

Syarat -syarat contest :

1.Contest ini terbuka kepada semua blogger yang mempunyai alamat Malaysia dan had umur anak adalah dari sehari sehingga 3 tahun sahaja(lahir dari 2008-2011).
2.Penyertaan mestilah di hantar oleh penjaga yang sah.
3.Contest ini bermula pada 21/2/2011 sehingga 20/3/2011.
4.Dengan menyertai contest ini, korang secara automatik memberi kebenaran kepada elissmie.com menggunapakai gambar yang dipertandingkan untuk tujuan contest ini.
5.Elissmie.Com akan memilih pemenang melalui juri yang dilantik .
6.Pihak penaja contest akan deliver hadiah kepada pemenang secara percuma dan berhak mengubah hadiah tanpa sebarang notis dengan jumlah yang sama.
7.Pemenang perlu membuat satu entry jika berjaya menjadi pemenang contest ini yang ada link back kepada elissmie.com dan penaja-penaja contest ini .
8.Keputusan juri adalah muktamad.Sebarang surat menyurat tidak dilayan.
9.Pemenang akan diumumkan di elissmie.com dan akan dihubungi juga melalui email.
10.Elissmie.com berhak mengubah mana-mana syarat tanpa sebarang notis.
11.Elissmie.com jugak berupaya untuk membatalkan contest tanpa sebarang notis juga.

Balqis Not Valid untuk join sebab umur dah lanjut la
Hanya Kanak2 dari umur Sehari sampai 3 tahun je...
tak dapat join tak pe, dapat promote pun ok gak kan...mari2

so jom ramai2 join sebab hadiah yang ditawarkan begitu lumayan untuk direbutkan
klik link kat bawah ni untuk keterangan lanjut

http://www.elissmie.com/2011/02/contest-pencarian-si-cilik-bergaya.html

p/s suka je promote kan untuk kengkawan...ada sape2 nak minta tolong promotekan tak?
cam GLAM je blog mama ni nak tolong promote, tak salahkan tolong kengkawan....

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

4 comments:

FaRaLySsA said...

dear..i can't go to the link tht u gave above...;(

e.l.i.s.s.m.i.e said...

terima kasih anje...jasamu kuhargai :)

atty's said...

betul tu anje ..sekali sekala kita tolong kawan2..insyallah kita akan dimurahkan rezeki

kty dah vote balqis..

MamaRifqy said...

na nak join laaaa..kene suh Iqy posing cun cun duluuu..hahahaaa

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.