Followers

Wednesday, February 9, 2011

♥ HeartBeat RM100 Nak Cash Out ♥

Alhamdulillah rezeki Heartbeat mama berganda2
Nuffnang mama dah tidok la ni, Heartbeat jadik pengganti...
jom tengok berapa amaun terkumpul Heartbeat mama



ni semalam punyer amaun, pagi ni dah tambah lagik RM0.04 sen
jadik RM90.71....la ni dah tak ramai yang klik2 iklan HB mama ni
tak pe la mama terima je rezeki mana yang ada tu
maybe ramai yang bz pastu tergesa2 baca entry end up terlupa nak klik2 HB..
TQ pada yang sudi klik2, mama kalo jengah blog kengkawan SURE klik2 punyer..
cuma kengkadang mention , kengkadang idok...

ada yang tanya, ramai yang mention kata dah klik2, tapi duit tak naik2
jawapan mama "mungkin HB tak update graf klik2 tu serta merta, maybe take time la kot
dan untuk maklumat semua, yang di klik2 tu bukan semuanya dikira
RM0.04 per genuine click.
Only genuine clicks from unique IP address each day are counted
that mean macam Nuff gak la, untuk BE dia hanya kira UV a.k.a Unique Visitor
so harap penjelasan mama ni jelas, nyata & terang benderang k..
so sape2 yang masih lom register Heartbeat leh la berbuat demikian melalui
tutorial terbaik dari ladang mama ni...

http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/best-tutorial-how-to-register-heartbeat.html

p/s kalo dah cukup RM100 mama nak cash out la...ada something nak wat...hu...hu...biler plak la cek Nuffnang nak dapat ni, hujung bulan Jan 2011 ari tu dah cash out......

RM90.71 ni dikumpul dari tarikh:
13 Januari 2011 sampai 08 Februari 2011
= 27 hari

Sekian,
Happy Bloggging....

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula



16 comments:

safura zahari said...

kak bape lama akk tgu utk dpt 100 tu?sng dpt ke?

Sari said...

wauu..dah seratus hengget dah..taniah ek..ksari ni dh merudum mood nk nengok report HB tu..x menaik langsung..huhu

Nana said...

anje cepat nye dapat 100
kt baru 5 hengegt ahahah

Cute MuM said...

wah tahniah..
uyun dah redeem point beli barang..
lagi sikit boleh cashoutkan rm50..
uyun klik HB!..
tapi kadang2 lupa nak tinggal pesan.. heheh..

ZiE FAUZi said...

27 hari jer??? cepatnya...zie punya baru berapa jer... lani dah tak der banner hb kt blog buat sementara..

Sricahaya said...

byknya duit HB anje..
tak smp sebln dah nak capai RM100
sy punya RM5 pun tak smp..huhu

Mama Zharfan said...

me pun nak cash out gak ni anje..sbb nak guna duit tu nak beli souvenir dari UK utk kwn2 kat Msia :)

Mama Zharfan said...

me dh click HB anje utk ari ni..
memang ramai komplen kaat income tak naik even dh click banner, me jwb mcm anje jwb gak--genuine click ajer yg dikira...

mummy_ayu said...

wah..dah seratus sah..ayu nye baru ciput..jauh sgt bezanya la..
apa pun tahniah!!

kayyana said...

jelesnye tgk anje.. sekejap je dpt 100.. me punye skit jer.. =(

atty's said...

kejap je dah 100...tahniah anje

kty tiap kali masuk blog kawan2 yg ada hb.kty klik .

EiJa ZaQuaN said...

wah x sampai sebulan ..dh nak RM100..tahniah anje..

MamaYatie said...

congrates! laju betul anje..

satu hb klik tuk anje

BIONIC WOMEN said...

hb saya 20sen ajer..huhuhu..
xper saya nak happy blogging sajer..malas pikir sngat..huhu

MamaRifqy said...

hebat laaaaa anje nih!!

darlieeya ZALLIA putri said...

sy dah klik.. tlg klik sy juga.. qt

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.