Followers

Friday, February 25, 2011

♥ It's CONTEST Time!!! & Calling For Sponser ♥

Rentetan dari entry pagi tadik pasal contest yang akan mama wat after this
TQ pada yang sudi jadik penaja untuk contest akan datang
hope leh wat contest yang hadiahnya GEMPAQ2 belaka...
still tengah calling2 untuk dapatkan sponser dari mana2 blogger yang berminat
tapi sila pastikan anda mempunyai tanggungjawab yang tinggi untuk menghantar hadiah
kepada pemenang...mama tak mau pisang berbuah 2 kali
biler ada sponser yang senyap secara tiba2 biler senarai pemenang dah diumumkan...
dah jadik sponser ape yang kengkawan dapat ek?
seperti biasa setiap peserta perlu mention nama penaja2 di entry then jadik follower
tu je...syarat tak susah pun rasanya, semua syarat tu diwajibkan sebab
nak pastikan semua peserta tau perkembangan contest @ hadiah untuk peserta & pemenang tu je..
hope syarat2 tu tak lah membebankan mana2 pihak k...

takat ni dah ada 5 sponser yang berminat nak taja hadiah...
1 sponser yang dah berkali2 taja hadiah untuk contest mama
TQ ye untuk semua sponser yang sudi taja....

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

8 comments:

Zana_MamaBatrice said...

wah...ramai gark tu yang dah jadi sponsor utk contest anje...

✿etiey erywan✿ said...

oh yes... nanti maklum saje. mesti gempak punya.. hehe tak delah. biasa2 saje hadiah yg nak ditaja...

miera said...

tak sabar nak tunggu contest ibudamiaqish..nak join ler? +__+

Mama Zharfan said...

blog anje ramai peminat :) ramai yg nak sponsor tu :)

~~@lyci@~~ said...

wahhh.. xsbrnya nk tunggu contest...

mama rifQy said...

ramai yang nak sponsorr contest anjee..bagus tuh!!

na nak JOIN!!

mama tisya said...

wah byk penaja yg nk menaja adiah utk next contest..tahniah anje


**anje menang contest adlin mama kyra

kayyana said...

teringin gak nk jd penaja tp tak tau nk bg pe.. erm.. ramainye penaja anje.. hehehe...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.