Followers

Tuesday, February 8, 2011

♥ Jalan2 Tepi Pantai Teluk Cempedak Di Luar Pagar ♥

Sambungan lagik...after gather2 dengan Fara
kami jalan2 kat Kuantan Parade dulu
then after that baru kami ke TC a.k.a Teluk Cempedak diluar pagar
jalan jem nak masuk parking ke TC...ramai orang datang ye le time PH a.k.a Public Holiday
jom layan piccas yang berjaya di snap2
mula2 kasi layan gambo anak dara ni dengan rela hati nak posing2
 

Love This Pic...sempoi  & bersahaja je kan..


hope for something....


ala2 gadis ayu...aw..gitu


jenuh orang kat belakang dok nengok anak dara ni dok posing gitu gini...

ni plak kes nak posing nak nunjuk jam k...


Love this PIC to Much...gambo yang clear & happy
walaupun pakai camera cokia je


aksi tiru macam saya....






gambo ni anak dara mama yang ajo soh posing lagu tu....ha...ha...layankan aje la k



see....putih tak gigi balqis?





now dah ada posing stail baru, posing ala2 kenyit2 mata

 
dapat Doraemon baru...berjaya gak balqis paw papanya..
after balik dari TC ni kami pi JJCM a.k.a Jalan2 Cari Makan
kemana destinasi JJCM kami?nantikan sambungan entry nya k...

p/s tak larat nak habiskan cerita ari ni k....
 
U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula






17 comments:

Zaidah said...

agak2 kat manalah anje n balqis gie JJCM.....pandai betul balqis berposing....bleh jadik model nie..

MrS. F!zA said...

amboi kemain lg aqish posing..siap ajr mama tu..aunty pon leh bljr cra aqish posing tu..ai loike!! hehe

Nana said...

wah ramai tol orang kat TC kan..kami klw g sini sure g mkn kt mekdi..xtahan beratur panjang

MRS. K said...

bertahun dah tak pegi kuantan.. dlu study kat sana.. huhu..

eh, balqis menang contest bergaya rasanya.. tahniah

[-suziey-] said...

wah wah wah...bersantai2 di pantai..hiks..posing ank banak..ceriaaaa

Mama Zharfan said...

balqis pandai posing :)
congrats yer menang contest baby bergaya :) ariff menang gak ;)

BIONIC WOMEN said...

adakah jjcm kat Tanjung lumpur, kat situ banyak restoran seafood tapi malam skit baru meriah

Zue AnnaLeeya said...

wahhhh... jln2 kt TC... chumel tuh balqis posing... mcm2 stail...

LYAfrina said...

KALO PEGI MLM LG EST.. MCM2 ADA.. TIME ANJE KAT SITU ROBERT MARTIN ADA TAK???

pearls.. said...

eee... comel betul la gegurl tuh.. pandai posing plak tuh...

suka tengok dia..

Mama Balqis said...

alahai comelnya Balqis.....

Ummi Eisya said...

amboi anak dara ni..sakan posing ye..pandai tul..jealous la tgk..eisya dah tak nak mcm ni lagi..asyik cakap tak nak je..hampeh tul..hahahaa..

anje,kita nampak anje tau..anje datang dlm kul 7 kan..kita masa tu nak blk..nak panggil jauh la pulak..huhuuu

ibu_BatRiSya @wardah said...

auww....seksinye balqis..hihi!
selalu lak anje pegi jln2 Kuantan..xterserempak lak kite ye...

mama rifQy said...

berposing habis habisan si kecik ini!!! bile mau jumpee nih!!

Farra Dhelina said...

sakan nya bergamabr..suka tgok aksi balqis..pndai betul bgambar lah anje

ch@ said...

aduhaiii comelnya awak, erm... awak-awak, kita nak pinjam jam awak tu boleh? hahahaaa. besarnya jam balQis.

EiJa ZaQuaN said...

suka nye tgk balqis ni..
chumell n pandai berposing..

kalau zaquan susah sungguh nak suruh dia posing..ikut mood dia..selalunya dia malas nak pandang camera..itu yg byk pic candid jerk..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.