Followers

Thursday, February 10, 2011

♥ Jawapan Teka Teki Hadiah Birthday Papa ♥

Ingat lagik tak teka teki kat sini
http://damiaqish.blogspot.com/2011/02/sambungan-meet-blogger-kuantan-parade.html
ari ni nak kasitau jawapannya....

Jom tengok sape yang kena
^












^
















^



Beg Laptop....ha...ha....ingat lagik tak papa hadiahkan mama
Mini Lappy time Anniversary kami 13 Januari 2011 ari tu
so 21 Februari ni Birthday papa...then mama belikan beg ni untuk papa
since lappy gedabak papa tu b4 this papa usung pakai sling bag je
now pakai back pack plak...senang sikit nak usung sana sini
sambil tu leh la mama tumpang mini lappy mama dalam tu...

kami beli kat Kuantan Parade. time tu mama saje2 tanya papa
kalo backpack papa suka yang macam mana...
then papa tunjuk beg atas tu...tapi just window shoping je
then after that time nak balik tu mama lari sekejap ke kedai beg tu
then beli beg tu dalam diam2...then terus bagi kat papa
mula2 ingat nak sorok tapi besaq gedabak tak leh nak sorok dah....

so papa suka la dapat beg tu...mama aim nak belikan blackberry Torch untuk papa
tapi papa tak minat plak hanset slide...so rasanya nak beli yang Blackberry Bold...
nak mintak pendapat kengkawan la...ok ke ek...sambil2 tu leh la mama layan FB & Blog
pakai Blackberry tu...mama minat gak I Phone 4 tu, tapi papa tak suka sebab pakai touch screen...

ade sape2 nak komen?
ada sape2 jawab betul?

Sekian,
Happy Blogging
 
U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

19 comments:

MRS. K said...

BB wow?

kite pakai cik norkiah jer..

Zaidah said...

cantik beg tu.....klu papa tak suka yang touch belikan aje yang blackberry bold tu..ok jugak kan....nanti klu dah beli mahal2 papa tak suka kecik hati plak...

nursalwa said...

saya pkai BB.. best gak ar.. senang nak berFB.. husband saya yg pkai iphone pun suka kacau BB saya.. siap dia kata nak amik BB utk second phone dia.. hehehe ok gak klau nak bg hadiah BB tue..

Mama Zharfan said...

tak dpt nak komen sbb mr hubby pemakai iphone 4 tegar :p
me pakai nokia cap ayam ajer--me suka beli dress, hbag, kasut ajer hehhe

Ummi AmnaAmzar said...

Xbetol..ummi teka baju..huhu hmm BB bagus gak tu..ummi xdapek nk adiah hubby brg mahal2 xkeje..mn nak dapek pitih..hehe

[-suziey-] said...

kita sgt suka iphone..n plan to get iphone 4..iphone 3g ni bg pada en hubby je ler..ekekeke:D so xleh nk comment more bout BB..kt xsuka BB sebab screen kecik..dh bese pakai iphone jenis touch screen..so xsuka pkai jenis keypad..kena tekan kuat..haaha..tah pape tah kan..tp apepun ikt je la kesukaan yg tersayang..dia yg nk pakai..xgitu :)

MamaYatie said...

lorr..nape hubby anje tak pilih hp?br tepat tekaan saya...keke

tak tau la pasal hp coz saya pakai hp made in malaysia ajer..

Huda said...

hadiah yg cool and smart tuk papa aqish :)

✿ etiey ✿ said...

anje.. kalau nak layan blog better iphone. bb lambat seyes! huhu.. tapi dari segi lasaknya bb lagi lasak. iphone manja dan kalao rosak spare part mmg menelan duit. huhu.. bb i dah dekat 2 tahun. sgt ok walpun hmpir stiap ari jatuh. iphone suami tak smpai sethaun dah osak tp dah reapir lah.. huhu mmg menelan duit.

atty's said...

kty pakai cokia je..tp leh fb ngn blogging.setakatnie.

Jom baca: Bertahun2 Tersalah Tarikh Wedding Anniversary

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me pun tengah buntu nak bagi hadiah apa kat my hubby..

EiJa ZaQuaN said...

BB x pernah pakai, i-phone pun x pernah pakai...

pakai nokia biasa jerk.

tapi eija pun suka BB..sbb ada BBM..hehee..

BIONIC WOMEN said...

malam tadi kita nak tukar jawapan jadi pouch beg,,sebab kita telek2 gambar papa balqis suka pakai pouch beg, tapi x ingat nak tukar..tapi tetap salah..hehehe..
x pernah pakai bb or i phone pakai norkiah ajo

AshAnas said...

shira tatau nk bg hadiah ape utk hubby, besday 24 feb ni... huhu...

rina a.k.a jaijina said...

bb bold pon ok jugak..
ape² pon yg anje bagi, tentu husband suka..yg penting mestilah iklas dari wife die kan, hehehe..

♥Azie♥ said...

hsbn azie pki iphone 4,segalanya di ujung jari.mmg best katanya,

apapun ok jer anje,apa yang penting ikhlas.hehehehe tentu dia hargai & bertambah sayang lagi kat anje

MamaRifqy said...

sgt la salah!!hahahhaa..na mmg tak suke handset yang complicated n canggih manggih ni!!hehehhehe..na suke yang simple sahaja!

kayyana said...

lelaki biasanye die suke yg simple2 je anje.. yana rasa husband anje suke yg ringkas,mudah dan tahan lama... touch screen ni kan sensitif sikit.. kene jg btul2... beg tu ok sgt bg die... yelah.. beg tu satu keperluan jugak bg yg ada lappy kan.. hehehe

Farra Dhelina said...

baru bc entry anje ni..best lah bb anje!! :-)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.