Followers

Wednesday, February 23, 2011

♥ Last Day @ Palm Spring Resort - PD ♥

Hari terakhir Holiday...meleret2 plak citer holiday ni
mama bz sangat la minggu ni tahap gaban punyer..
nak BW pun terkejo2...sorry k...
so alang2 gambo dah ada so kasik publish jugak la kan...
ni time last day holiday...dah tak de idea nak cerita ni...
jom layan gambo yang ada...

amik kesempatan posing dalam Aprtment untuk wat kenangan...





mula2 kami ke pantai Tanjung Biru...sebelum ke Teluk Kemang
tak mandi pun, balqis memang tak suka mandi laut...


still dengan topinya...balqis cakap panas sangat


main pasir memang, tapi ala2 menjaga kebersihan gitu



apa lagi masing2 menghasilkan karya seni kat tepi laut tu


aww...so cekci la


punya kuat angin sampai nak tercabut balqis punyer topi



dah tukar baju, balqis cakap bajut u panas, so kasik pakai baju cekci sikit...


bermuncungan...


time ni kat Teluk Kemang tengok kuda....teringin nak naik kuda ni tapi balqis takut la plak
kuda tu pun nama balqis tau...


yang ni pun kat tepi pantai bukan kat Teluk Kemang tapi depan sikit...tak tau la kat mana ek




ntah ape gaya la anak dara ni....sorry la layan gambo je la k...
tak de idea nak karang cerita la...
maka berakhir lah sesi Holiday kami...best + memenatkan...

After this bulan April ni nak pi Holiday lagik...kami akan ke Johor plak...
ingat nak pi LOTUS Waterpark kat JB
tu mama punyer plan la, tapi papa nak pi Beach lagik la
katanya lebey tenang ke sana dari tempat yang sesak....

p/s ada satu lagik entry Holiday ni...esok la baru publish...jemu plak nanti baca...

Sekian,
Happy Blogging...

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

16 comments:

mummy_ayu said...

bukan main lagi anak dara tu
posing2...comel jer..

yantz-yeem said...

wahhhh byknya gambo balqis posing cekci2x!!! nie mesti mama nya nak masuk contest eh..hehehe...sonot layan budak suke bergambo nih...baru best nak pegang kamera...

Nana said...

mmg vogue abes aqis posing
somei tau

Zana_MamaBatrice said...

kemain lagi berposing

betul tu..panas pakai gown jalan2 kat tepi pantai...tp sweet...

suka cekak rambut balqis tu

atty's said...

suka tgk agis posing ngn dress lawa2 lak tuh .

BIONIC WOMEN said...

Dhiya pun takut kuda, sealu gi taman titiwangsa nak naik kuda, tapi dhiya xnak naik. siap nangis2

ibuayahdamia said...

wahhh..banyak tul gambar2 balqidh ni..pandai posing tullll...senang erk nak amik gambar

ayu pun sama...BW PUN TRGOPOH GAPAH...aishhh bila nak siap keje pun tak tau lah...huhu

kena baca previous2 entry pulak ni...ketinggalan dah ni

mamalieyna said...

pantai sgt sesuai tuk bercuti kan..tenang jiwa raga..

kak balqis suka posing...cayalah!..comei2x..

CuppyCakeMommy said...

next top model pun kalah macam ni..
btw ada educational puzzle kat my blog for anak dara ni..jom cekidout

dilazfamily said...

nak ikut g Johor. leh tak? hehehehe
Suka tengok Balqis posing

Farra Dhelina said...

elelele da pndai kenyit mata ye balqis..

EiJa ZaQuaN said...

puas betul tgk gambar2 balqis kat sini..

ala..balqis takut ngan kuda ye.
zaquan sebelum kami balik singgah teluk kemang gak naik kuda..w/pun tgh ujan renyai..hehee

ummiaqeef said...

kecik² dah pandai posing. bole jd model ni, hehehe..

Mama Zharfan said...

comel cekci pun :)

mama tisya said...

byk koleksi posing balqis kt PD ye

mama rifQy said...

tetibe ternampak bola hijau ituuuu..same ngan Rifqy

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.