Followers

Sunday, February 13, 2011

♥ Entry CAPEK Banget bukan SI Capik ♥

Kalo time weekend cukup liat & malas sangat nak wat entry...
BW pun ikut mood,lebey suka pi jalan2 @ tengok TV @ layan anak dara main..
makin menjadi2 penyakit M berblogging ni...
kengkawan semua sihat ke?TQ pada yang sudi jengah ke sini
then TQ sangat pada yang sudi klik2 iklan HB mama ni k...
ngah amik mood wat entry auto publish untuk esok...
siap la berderet2 entry mama dah wat, cuma nak upload gambo agak lembab...
ni pun leh jadik salah satu penyebab bermalasan....


AWESOME pic ni.....comey tak?serba serbi PINKY......kredit to Balqis....
cuba teka kat mana gambo ni di snap2.....
"gambar selingan yang tiada kena mengena dengan entry ni..."

p/s 2 hari ni punyer aktiviti memang memenatkan, lenguh kaki sampai la ni terasa lagik...

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

9 comments:

Farra Dhelina said...

comel la balqis..serba pink!!

fra time wekend la nk update blog anje, semua dah autopub awal2..

time ni jugak lah nak sesi balas kunjungan...mengah jugak tu nak khatam kan hehehe

Zana_MamaBatrice said...

mmg comel ler sesangat
betul ler anje....time cuti duduk rumah nie...nak ngadap blog mmg rasa M saja...zana pun baru habis buat autopublished entry utk esok..

percubaan pertama untuk kek kukus velvet hawflakes

Cute MuM said...

pavilion kot..

Mama Zharfan said...

singgah click HB!
balqis sgt cute dlm pic tu! i like ;)

Zaidah said...

klu kat rumah memang capek....bila capek memang jarang nak bukak blog...sebab ade aje anak2 nak main gamelah....apelah...huhuhu

mamalieyna said...

comey n cute sungguh kak balqis ni tau..tersengeh adik haidar sambil tiru aksi kak balqis..ngee..

BIONIC WOMEN said...

memang suka sangat tengok balqis bergambar..model yg super duper ummmpphh..haha..eily tau, kat pusar sains negar ek..wakakakah

kayyana said...

wah... g PSN ea... kte bru nk bwk danish g minggu dpan balqis dah g dulu yer.. die tak ngigau ke anje tgk dinosour tuh.. anje g tak yg kt dalam2 tuh.. ada byk lg dinosour tau.. hehehe syoknyer.......

mama rifQy said...

balqis in pinkk!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.