Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Wednesday, February 2, 2011

♥ Malas Nak Blogging Semua Gara2..... ♥

Percaya tak kalo mama cakap b4 this mama pernah
tak update blog sampai 2 @ 3 minggu?
jangan tak pecaya k, sila la pecaya
semua ni gara2 terjebak layan games Farmville
mama mula minat time kat opis dulu, tiap2 pagi open PC
bukak update blog, tapi dok sibuk bercucuk tanam...
buktinya...jom scroll down...


dalam tension2 best layan game ni...hilang stress
game ni pun perlukan daya kreativit & imaginasi k...
kat opis dah kena blocked si since dari tu dah lama tak main
rasanya ada la dalam 1 tahun, ingatkan dah luput farmville mama ni
rupa2nya ada lagik, so ape lagik now layan kat rumah plak
gilir2 ngan papa layan game, papa layan game perang2 kat FB
jom tengok jiran Farmville mama yang paling aktif...


ha tu dia Aimi @ Amy a.k.a Mama_Tisya
paling ngetop k, rajin layan games nu
now tak sure la amy layan lagik tak game ni
ape pun game ni best sebab mama suka bercucuk tanam & game free...
sape yang nak join main game ni leh la klik2 link kat bawah ni k
http://www.farmville.com/

p/s mood nak blogging amatlah teruk, penyakit Farmville dah mai...ha...ha....

Sekian,
Happy Blogging


U Klik2 Me, I Klik2 U


11 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

[-suziey-] said...

hahahahah sabo je la anje ni..dh mula layan FV plak..ekekek:D sbb tu kt malas nk terjebak:p

mummy_ayu said...

ayu pun ada dlm neigbor list anje..tapi jauhnya beza dgn Amy...ayu pun opis dah kena blok game FB...FB boleh but game tak boleh...tu yg slow je..terbiar je kebun tu...memang leka kalu main kan..

mummy_ayu said...

HB for Balqis...

@e_da said...

huhu farmville ni mmg virus.. dulu sy pun terjebak.. sampai hubby sound.. tak dapt hasil pun cucuk tanam situ.. lama2 malas dah.. hihi

Izan Ishak said...

anje, k.izan dah lama tinggalkan FV ni. tak taulah apa kabo kebun tu. dulu kan masa addict berkebun, siap tido pun mimpi2 FV...kelakar je!

Hezesuze said...

dah lama bersara bercucuk tanam ni ahakss

klik hB

Mama Zharfan said...

me lg suka layan contest heheh

me dh click HB anje utk ari ni

CiK JuE said...

hahahaha..klu fb cik jue kat bahagian Game memang gialalah ..nak tahu sapa main....hubby cik jue...kita tak pernah sentuh...

mama tisya said...

kita awl2 dlu mmg ketagih tau..tp lama2 dh ok..aritu stop kejap cz bz ngan kek cawan lps tu aktif blk tp tkde la tegar mn tp pastikan hasil tkde la mati..tu psl suka bercucuk tanam kt FV bole wt dessert terbaeekkk dr ldng...heheheheh

mama rifQy said...

hahhaaa..na pon pernah ketagih!! skang TIDAK lagi!!

Farra Dhelina said...

oh fra mmg tak main games..nnti dh ketagih susah hehehe

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.