Followers

Friday, February 18, 2011

♥ Mama OFF BW ke..... Beach♥

Cuti merehatkan minda keje2 yang stress
tengok alam Ciptaan Yang Maha Esa moga2 boley menenangkan kami sekuarga...


kali ni pi beach plak...tapi kami bukan pencinta beach, tak suka mandi laut
tapi suka mandi swimming pool, cuma suka dok amik angin tepi pantai je
harus sakan snap2 k...tak lupe gak beli ole2 untuk GA mama...
so mama Off BW ke rumah kengkawan semua k
entry semua auto pulish je...

tu je nak cakap
Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

13 comments:

mamasuri said...

cantik nyer pic beach tu..
kat mana tu??
damai je rasa tgk...
selamat bercuti...

Zue AnnaLeeya said...

owhhh... bercuti lg yer... slmt bercuti anje...

Nana said...

hehehe kita mmg suka g laut
tp xsuka mandi hahaha
pecinta laut damia & abah dia
lg suka sungai or kolam

Ummi Eisya said...

bestnye g holiday..kita pencinta laut..suka dengan kebesaran dan keindahan ciptaan Dia..

mama rifQy said...

walllaaa..g pantai yeee!! bestnyeeeee

~~@lyci@~~ said...

wahhh, mmg comey gambr balqis tu.. tahniah yer ;)

atty's said...

enjoy ur weekend..

mamaqari said...

bercuti kt mana plk anje?

mummy_ayu said...

happy holiday dear!! best nya gie pantai...suka sgt sbb tenang jer rasa..

EiJa ZaQuaN said...

Happy Holiday Anje..

tgk pic beach ni pun dh mendamaikan..kalau g lagi la mendamaikan..

kami pun hujung minggu ni ke beach..tp PD jerk la..hehee..

eima said...

wahh pegi bercuti besh nye ....
aku pun suka laut tp tak suka mandi laut ... suka swimming pool tp aku tak suka mandi tp suka bg anak mandi ...aku suka sg tap tak suka jugak mandi layan keindahan


dtg click HB

dilazfamily said...

cantik pantai nie.
sejuk mata memandang

mama tisya said...

wah tgh cuti2 ke pantai...kita tk suka mandi pantai gk suka mandi pool:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.