Followers

Friday, February 25, 2011

♥ Next Top Model - Princess @ Pantai Teluk Kemang PD ♥

Mama memang suka tepek gambo balqis..
jom layan PhotoShoot telah berlaku di Teluk Kemang PD....

mula2 anak dara cam malu2 gitu...takut pun ye sebab bunyi ombak
takut baju kotor pun ye gak tengok siap pegang baju tu takut kena pasir...

jom kita mulakan aksi PhotoShoot Balqis si Model Cilik...





eh2....mamanya menyelit plak...asyik balqis je posing kan...mama pun nak nyebuk gak


















































baju makin terlondeh la...hu...hu...




ha...ha...terlondeh sudah...aw...aw....malunya....mama tak perasan la time ni dok asyik lagut
layan anak dara ni












habis sudah...ni pun dah habis tapis dah...kat FB mama upload semua..
camne ok tak?leh tak mama jadik camera women....ha...ha...suka2 dok snap2 sana sini

nak jawab soalan sikit....ada yang bertanya "Anje, Balqis ni posing anje paksa ke @ dia memang nak?"

Jawapan mama untuk soalan tu:
Balqis memang suka gambonya ditangkap, ni semua kenankan papa...kalo nak tau papa masa tecik2 sampai masuk Uni memang suka bergambo, kat rumah ada banyak Album gambo papa
balqis punyer peel kebanyakannya sama dengan papa...so kalo time pi mana2 biler mama cakap
"Balqis Posing sikit"...kalo mood balqis ok dia akan posing ikut suka dia je,
semua aksi tu balqis wat sendiri, tapi aksi yang balqis paling suka, biler mama cakap
"Balqis wat gelak"...dia akan mengekek2 gelak yang dibuat2...
tapi kalo depan orang lain, balqis tak mau posing dia shy2 sikit
kalo depan mama & papa memang balqis suka

kalo nak tau bukan takat posing je, bab menari pun teror k
cuma tak pernah publish kat blog je, balqis pantang dengar lagu rancak
dalam kete pun jadik dia nak joget...
hye...tapi harap2 dah besaq nanti jangan la jadi penari @ modeling k...
mama & papa enggak suka...kalo time tecik2 ni tak pe la kan
comey sajok, kalo dah besaq idak ke nama nya cekci...

Sekian,
Happy Blogging
U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

25 comments:

Jiji-Fify said...

mmg ade bakat lah anak akak nihhh!
Saat Aku Kau Pilih

Miza Yusof said...

comel lah balqis ni. geram tengok aksi dia. hehe :)

mama, kenapa mama tak watermark kan gambar tu sebagai langkah berjaga-jaga. takut nanti ada yang mneyalahgunakan gambar balqis.

*jangan marah. sekadar cadangan :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to jiji: TQ ye..la ni bz sikit nanti berkesempatan akak datang lawat blog jiji k...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to miza: TQ untuk kata2 tu, memang ada watermark tapi kat opis tak de photoscape la so nak tepek waterpark tak leh...tu yang malas tu nak wat kat rumah agak terbatas sikit sebab sibuk layan kuarga

Mama Zharfan said...

memang pandai posing balqis ni :)
kalau DSLR lagi double meletops pic ni mcm anak2 ayu tu kan heheh

rina a.k.a jaijina said...

pandai balqis posing..mmg ade bakat jadi model nih..

mama tisya said...

kemain posing balqis..byk gmbr cantik leh join contest ni

Nana said...

mmg pandai bergaya
esok2 dah ada dslr
harus tiap2 mgu carik tmpt2 lawa
wat photoshoot sendiri hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pandai sungguh dia posing..

Liza said...

Eh, eh, Ada satu gambar tu seksi la, nampak ** Balqis la...

Pn. Zana said...

pandai la posing . cuteje kan ..:)

mamalieyna said...

aiyaiyai....kak balqis yg cekci dan tomei...nampk ketiak plg cekci...hehe..

kecik2 mmg comel sangat kalau beraksi gini, tp kalau besor..hehe..org kata gedik nnti..so, kecik2 ni biarlah dia keluarkan jer bakat terpendam tu..^_^

MamaYatie said...

waaa..tak lama lagi anje sambar dslr abis la...jenuh balqish posing,hehe

apapun mmg suka la tengok aksi2 aqish..talented!

dah besar nnt kalo terminat jugak nak wat camner,tp jadik model busana muslimah yer sayang!

CiK JuE said...

comelkan..balqis memang rajin posingkan....teringin sangat nak jumpe balqis nie..

Em's Family said...

you.. tanak anta gambar anak u masuk mane2 iklan advertiser ke.. comel budak ni. dah la pandai posing.. geram tengok !! how i wish ade anak p erempuan

ibu_umairah said...

perhhh..model terbaik 2011!!!
walaaaaaaaaa...lawa view....

*jemput my blog*

Zue AnnaLeeya said...

olorrr.... posing lentok2 gitu... comei balqis nih... masa kecik nih bior jer nak posing lentok ke hape... tp bila beso klu blh taknakla kans???

Farra Dhelina said...

makk aiii byknya gambar balqissss... puas tgok..

Farra Dhelina said...

*hb

Nureen said...

mmg cun la semua pose balqis.. elly baru berjinak2 dok berposing gini... ;)

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. pandai sungguh berposing~ kecik2 dh pandai wat pose cantek~ hehehe

ummiaqeef said...

mak ai,dasat ar balqis posing..cekci tu,hihi..

Myra Jay said...

Jarang org laiki ni minat bergambo, husband Anje ni suka bergambo plak:)

Balqis leh jd model nanti, sangat comel pose dia.. :)

Jom skodeng entry baru : Ovarian Cysts, bahaya ke??

mama rifQy said...

baru sempat auntie nak komen kat sini ye balqis!!

balqis ni mmg pandai posing! suke auntie tengok..

Bile Rifqy besar..agak2 suke posing takkk??

Cute MuM said...

geram tengok balqis nie..
tak sabar nak suh Dania pula beraksi depan kamera..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.