Followers

Monday, February 7, 2011

♥ Balqis - Ngetop Top Top 10 tet....♥

Salam petang...hoyey balqis in TOP 10
mesti ada yang cakap..."ala top 10 pun nak wat entry"
of course la k...untuk tatapan balqis dah besaq nanti
leh la dia tengok mama nya suka bangat masukkan balqis dalam contest
walaupun kengkadang tak menang pun
tapi TOP 10 pun jadik la kan...daripada penyertaan yang ramai
ada dua TOP TOP ten ten ten
 

Contest Si Comel Bergaya...comey ke balqis bergaya?
jom tengok gambo yang mama pertaruhkan...


Gambo peberet mama k...rata2 banyak contest yang mama pakai gambo ni...


ni plak contest Naa a.k.a Mama Iqy
saingan sengit...ada Ayyunie, Aleesya & tisya
ape pun good luck untuk semua...dapat TOP 10 pun dah gumbira
walaupun tau dah peratusan nak menang tu tipis...nge...nge....
jom tengok gambo ori yang mama pertandingkan

 
time Birthday party balqis yang ke 3
suka pic ni...sejuk je mata memandang...
comey kan...kalo bukan mama yang puji sape laie...

p/s ari ni 3 entry je...esok baru ada entry banyak2 sampai lebam...

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula






13 comments:

kayyana said...

wah.. mestilah nk kene wat entry.. ingat senang ke nk dpt top 10.. klu comel mcm balqis of coursela senang.. hehehe

ibuayahdamia said...

tahniah balqish dan anje...huhuhu..memang sangat sengitkan ...apa2 pun yakin akan ketentuannNYA...

Nana said...

mmg comei tau
gud luck aqish

ADEEYA said...

Congrats and all the best for next budak comel!

Farra Dhelina said...

taniah anje, & gdluck!!

Farra Dhelina said...

taniah anje, & gdluck!!

dilazfamily said...

comel dia. pandai bergaya.leh jadi model nanti

Mama Zharfan said...

congrats yer anje and balqis :)

~~@lyci@~~ said...

mmg comey picca balqis tu.. congrats yer..

fa10 said...

tahniah, tahniah...
menang ke tak tu lain cerita...

Sarah Syazwani said...

sangat comel..bkn main bergaya dengan payung tu...gud luck yee

eima said...

tahniah Balqis..fahim pun top10 gak .. tp tak sempat wat entry lagi ...
good luck balqis

ummi sofiyyah said...

Tahniah yer..balqis is the winner!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.