Followers

Monday, February 21, 2011

♥ Our Holiday @ PD ♥

Morning semua, smapai je opis keje dah menimbun2 atas meja menanti...
so ni terkocoh2 nak update blog punyer pasal...
Holiday yang pendek tapi seronok...
jom kita tengok ape citer best yang ada time kami holiday ke PD ari tu..
tak pi jauh pun, pi PD jek...
jangan pening & termuntah sebab banyak gambo balqis yang akan ditepek...


macam biasa di mulakan dengar gambo anak dara mama ni
balqis tak mau naik kete dengan mama, nak naik kete dengan atoknya..


kami bertolak kol 10.45 pagi then sampai ke PD kol 12.30 tengahari..
terpaksa melepak kejap kat tepi pantai sementara menunggu umat Adam
menunaikan solat Jumaat di masjid yang berhampiran...
so mama ape lagik kasi snap2 la gambo anak dara ni...
jom layan.....balqis very2 in good mood masa holiday ari tu...


pose ala2 ayu gitu


sambil berpelukan balqis & Fitri...
balqis seperti merelakan saja


dek kerana cuaca panas balqis mau bertopi...


nape la anak teruna abanglong mama ni tak mau pandang camera langsung


kejap pakai topi kejap pakai cekak...
baju & cekak tu balqis dapat hadiah contest Ummi Farish Haikal ari tu
sangat cantik cekak tu, balqis suka sebab ada nama balqis kat cekak tu...
baju tu pun sedang2 elok je dengan balqis


so awesome, 1st time balqis pakai gown putih...so sweet kan


aksi bermuncungan plak....


nak jugak snap2 pic kat depan orang jual kipas tu...


three of us, jarang dapat gambo bersama kali ni je..
tapi tak banyak pun sebab papa tak mau bergambo...
kemana la papa pandang tu..


kali ni balqis plak cam berkhayal...


baru 1st part k, time baru sampai lom check in lagik...
ada banyak nak citer lagik ni, sanggup ke nak baca?

p/s kalo sempat mama BW k, jangan kecik ati tau, bz ni nak wat payroll...
p/s today papa Balqis punyer Birthday...Happy Birthday Papa...

Sekian,
Happy Blogging
U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

17 comments:

MrS. F!zA said...

cepat2 rembat dslr sure lg menyerlah bakat balqis berposing ni..aunty suka!!

* eh anje jom la join GA buatkan header kt blog kita..hehe

~Siti Hajar~ said...

alololo.. sweetnyer little princess ni, Balqis comey pakai apa pun masuk, tp gaun putih ni nmpk Balqis sweet sgt...geram auntie tgk tau!

Wah! bday yg tsyg hr ni, Hpy Bday to papa Balqis, Sga dberi kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki & sukses selalu...AMIN

CiK JuE said...

cantik balqis pakai baju tue..comellahlah mama baju tu ..dapt sehelai kat farisyah mesti syokkan..

cik jue tak pernah muntah tengok gambar balqis n sanggup je baca semua n3 cuma nak komen tu..kadang2 tak sempat...

buat papa..happy bezday moga panjang umur serta dimurahkan rezeki sekeluarga

Fieza79 said...

woww makin comel gamba2 balqis kat sini...cpt sambar dslr...nt tmbh cun gamba2 sini hee best nyaa...

Miza Yusof said...

macam biasa, balqis maintain comel dan ayu. suka tengok dia pose. ada bakat jadi model ni :)

MRS. K said...

cantik ar baju balqis!!

klik hb

Nad @ MamaZakwan said...

holiday yang kejap & dekat tapi sgt bermakna, ye tak?
hehehe...
balqis semakin hari makin pandai la berposing2
hepi besday papa balqis!

Zur@ZaRi said...

jalan sakan naaa...

da klik anjer nyer HB tau...

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

ibu_BatRiSya @wardah said...

cantiknye balqis...
tp serius dress die pakai tu mmg sweet....ditambah lak dgn aksesori die yg mcm2 tu...cun gamba!

UMMI FARIS HAIKAL said...

salam..

wahhh!!tomey anak dara mama ni pose pakai baju n cekak tu ye..hehehe..

epi besday utk papa balqis

=)

eima said...

comey balqish pakai cekak tuh ..... nampak sweet gile

Farra Dhelina said...

umakaii muncung tuuu heeee...mmg pandai btl la berposing tau anak dr anje ni...

AshAnas said...

comel la baju balqis... suke sangat!

Sricahaya said...

Balqis ni leh jadi model laa..
posing bersahaja jer..cute..

♥sYiLaSyiRa♥ said...

comelnya balqis....suka tgk rambut balqis

Mama Zharfan said...

epi besday papa balqis ;)

mr hubby pun jenis tak suka bergambar adess--lebih kurang dgn papa balqis lah gak--camera shy ;)

kayyana said...

bestnyer.... lame giler yana tak g pd nih.. teringin jugak nk g bile tgk gambar anje..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.