Followers

Monday, February 21, 2011

♥ Palm Spring Resort PD ♥

Sambungan lagik k, lepas kaum adam solat Jumaat
kami pi makan dulu kat Teluk Kemang, makan Mee Bandung
ada yang makan Mee Goreng, tapi memang HAMPEH...
sikit bebeno mee nya, cam mee RM1 je tapi dia cherge RM3.50
tak pe la makanan dah masuk perut pun kan, tak yah nak bising2...


masa papa nak check in, sempat lagik kami posing kat depan Gerbang Palm Spring tu


masing2 dah kecapekan time ni, penat menunggu...panas plak tu...


2 orang kanak2 ni dengan gaya masing2...


cam biasa kasik layan anak dara yang suka bergambo ni nak posing wat kenangan


posing sampai berpeluh2 dibuatnya


aksi cekak pinggang menonggek plak...


ala2 ayuan gitu...


last pic sebelum kami semua berangkat check in resort
jom tengok Apartment yang kami sewa dah macam ala2 Villa gitu...


ni gambo kat ruang tamu Utama....lupe la nak snap pic Apartment ni dari luar...

ada TV, tapi tak tengok sangat sebab asyik beraktiviti je


dalam Apartment ni ada tangga untuk ke bilk blah atas...


1st Room bilik utama untuk Mama, Papa & Balqis...
katil king size


lorong ke toilet ada almari untuk letak baju & sidai towel


ada Tab mandi...


sinki untuk bilik utama

bilik ke 2....bilik Abanglong mama & family nya...
katil King size

bilik air 2nd room


ni bilik ke tiga kat tingkat bawah untuk Opah @ Atok balqis


toiletnya...


ni tangga untuk ketingkat atas, ke bilik 1st & 2nd...


ruang tamu yang ke2


meja makan kat dapur


dapur, ada tong gas, peti ais, Microwave...semua still in good condition k...

baik punyer view ni....kira sangat2 selesa la dok kat Aprtment ni
memang besaq giler dah macam rumah teres 2 tingkat plak..
ada 3 bilik, 4 bilik air, 2 ruang tamu, 1 meja makan, dapur....

p/s ada sambungan lagik tau, Swimming Pool, Jakuzzi & PhotoShoot Balqis Plak lepas ni...

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

13 comments:

Puanbee said...

anka dar je ank teruna tu tk suka pose ker ? cute....

CatlinaFly said...

bestnye coti2..;) ..pernah duduk kat Glory beach and duta village. kat PD tu...berkursus..

Nad @ MamaZakwan said...

besar nye...selesa plak tu!
sepupu balqis tu (anak abang long) sorang je ek?

Jiji-Fify said...

spacious nya tempat ni!!!!!!! selesa kalo pergi ramai2 kan... :)
Saat Aku Kau Pilih

atty's said...

cantiknya balqis..gaun yg balqis pakai tu pun cantik

besar ye apartment nya ..anje..puashati

Joy said...

pandai Aqish posing..

Mama Hanim said...

best tu jln2 cuti2 anje.. jeles nih..huhu..
(Gambar) Datuk Siti Nurhaliza Di Perasmian Masjid Al-Khalidiah Sg Petani, Tahniah

Mama Zharfan said...

comel balqis posing :) dress tu sgt cute dgn topi pink tu :)
me dh click ur HB!

mummy_ayu said...

wah..bestnye..sgt comfortable kalu gie ramai2....H for u...

MamaYatie said...

comey aqish posing yer..gambar 1st tu nampak anje slim betul..jeles ai..hehe

anje, if u dont mind boleh tanya brpa sewa apartment ni?plan nak wat gathering ngan kawan2 kat PD..ok gaks duk apt cenggini kan..

kayyana said...

alahai.. comelnye balqis ngn gaun topi die tuh.. nak pulak pakai topi tuh.. dress sgt cantik bile balqis pakai.. hehehe

kayyana said...

anje, berape harga semalam ek...? besar giler rumah die..mcm banglo pun ade.. sharela skit price die,,, mne tau nnti yana bleh planning nak holiday kt sne ke kan.. kan .. kan..

EiJa ZaQuaN said...

comel sungguh balqis berposing..

wah bestnya apartment ni..
besar n selesa ye..

kami duk kat condo tanjung biru, blue lagoon..
rumahnya kecik jerk..tp berbaloi la dgn RM20 jerk utk staff DBKL..
janji ada pool n dekat ngan pantai..:))

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.