Followers

Thursday, February 17, 2011

♥ Permohonan Maaf Secara TERBUKA ♥

Rasa cam dah banyak kali wat entry permohonan maaf secara terbuka ni
kali ni pasal entry
sesungguhnya mama tak de terniat nak tujukan entry tu pada sape2 pun...
tapi just share ape yang mama tahu je, sebab B4 this pernah gak beli on9
tapi lepas tengok kat pasar malam, terus stop tak beli on9

ada someone yang telah YM mama pasal entry tu

so mama menyusun 10 jari memohon maaf pada semua peniaga ON9 sekiranya
entry mama semalam telah mengguris hati sape2...
maaf kan mama k...sila abaikan entry semalam tu k
bukan mama nak bikin kontroversi @ nak naikkan UV tapi just share info je...

tu je nak cakap

p/s today opis mama ada wat SOLAT HAJAT tengahari ni...tiap2 tahun memang selalu wat solat hajat ni..untuk kebaikan bersama2
p/s tak salahkan wat ENTRY MOHON MAAF ni...


Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

21 comments:

BIONIC WOMEN said...

biasalah tu anje..kita x mampu utk puaskan hati semua org..mesti ada yg terasa..tapi itu hak kita sebagai pembeli, pengguna dan at least anje dah sampaikan 1 cerita yg baik aper...info..
setiap yg dikurniakan itu rezeki, so kalau Allah dah takdirkan begitu rezekinya, xder kait pun ngan entry ini..well ini pendapat peribadi..

@e_da said...

sabarla anje.. kdg2 kita tak perasan kita buat kesilapan.. tp kita dah mohon maaf kan..

eT said...

hehe...tp kalo org meniaga on9 ni patut tau risiko or survey utk jual2 nih...:)

Zaidah said...

kekadang secara tak sengaja n3 kita bleh mengguris perasaan orang lain...walaupun sebenarnya kita tak bermaksud sedemikian....tu yang menyebabkan penulisan kita terbatas kerana takut menyentuh sensitiviti orang lain...kita tak bleh nak puaskan hati semua orang anje...so cara anje memohon maaf dengan terbuka adelah jalan terbaik....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

uik..ade tersentap? ehehhe..anggap jela itu persaingan sihat. mmg kat pasar malam & uptown byk kedai jual ni. mmg mahal skit. tapi berbaloi sbb kita leh rasa jenis kain tu. lembut ka. sejuk ka. panas ka.

[-suziey-] said...

bgsla buat permohonan maaf..jgn malu dan segan utk meminta maaf..

Em's Family said...

its ok anje.. tak semua orang sependapat.. on the other side.. kite pun kene faham situasi derang jugak kan.. and salute you sebab buat permohonan maaf secara terbuka

Gieyana said...

x per..mcm tue ler lumrah kehidupan..yg penting kita senantiasa think positive..:D

Zue AnnaLeeya said...

susah nak puaskn hati seme org... sabo erk anje...

tp jujur akak ckp, akak mmg tak suke beli on9 sbb akak takleh nak tilik, pegang dan rasa kain tuh... akak nih jenis klu beli baju ker hape, tilik bg puas ati dlu, baru beli...

mama rifQy said...

Takpe anje..Anje kan KUat..Na kuat pon sbb anje..tau Tau tauuu..

Mintak maaf secara terbukaa..bagus..Bukan sume orang leh trime ape yang kite tulis kan?

CiK JuE said...

biasalah kita hanya manusia biasa ....kita cuma bagi pendapat tapi mcm biasa tidak semua yang pahamkan...moga anje sabar dengan ape yang terjadi ....
tapi syabas anje sebab buat permohonan maaf secara terbuka moga "si dia" berpuas hati...

MamaYatie said...

masa baca smlm pun dah agak dah..cite ni mesti timbul punya..tapi kalo nak kira ni mmg cerita benar kan..

pandang dari sudut +ve :
mmg pasar malam lebih murah tp tak semua org boleh ke pasar malam..nak ke pasar mlm pun kena isi minyak keta+penat jalan2+kdg2 susah nak bawak anak2...berbaloi dgn harga murah.

beli on9 lebih mahal tp kita tak payah susah2 nak ke somewhere..tak payah terperangkap ngan jem, tak payah susah2 carik parking..worth it jugak kalo difikir2kan..cuma ada risiko sket..

so,tak perlu kecik2 ati..masing2 ada pandangan sendiri..nak please semua org bukan senang..

apa pun setuju dengan anje, tak salah mintak maaf..

Izan Ishak said...

baguslah anje...at least sapa2 yg terguris hati tu rasa lega. tp kadang2 mmg bukan niat nak kecikkan hati sesapa kan...lumrah hidup~

~Siti Hajar~ said...

Sabar la anje, kita xleh nk puaskan hati semua org, niat anje tu nk sebarkan perkara yg baik tp jadi cengitu plk, munkin yg YM tu terasa sbb tkena kat dia kan...

Pape pun Anje dh mohon maaf scara tbuka, hrp sape2 yg terasa tu maafkanlah Anje, niat dia baik nk kongsi perkara yg baik..itu je..

mummy_ayu said...

ayu pun dah agak isu nie timbul, tapi tak perlu la nak tersa sbb ini hak pembeli kan....sokong apa yg MamaYatie kata...
so..Anje tak yah rasa bersalah sgt key...

Nana said...

btol anje...
kita penah lalui apa yg anje lalui
tak sengaja buat orang terasa..
tp bukan niat kita nak buat sape2 sakit ati.
mungkin kita tak sedar
apa yg kita tulis tu
bole buat org terasa
sgt puji dgn cara anje
minta maaf dengan cara terbuka..

jujur..kita pon xsuka bli brg on9
rasanye xpernah bli brg on9 lg setakat ni

xtau la in future kot ada berkenan...klw ada mmg nak bli juga hehe

✿ etiey erywan ✿ said...

dah agak mereka akan bg fedback tp kita pengguna ada hak utk komen dan berkata- kata. tp itulah memang susah nak puaskan hati semua orang.

rina a.k.a jaijina said...

itulah kan anje, kadang² kite tak sedar kata² kite buat org lain terasa..walhal, kite buat n3 tu sekadar penceritaan dalam blog, tp org lain kecik hati pulak kan..

ape² pon mohon maaf cara yg berkesan supaya dia tak salah anggap dgn tulisan kite..bukan senang org nak buat ucapan maaf secara terbuka..rina salute ngan cara anje ni..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mungkin ada yang terasa sebab betul..tapi biasalah adat meniaga, mcm2 cbaran ada..kebalkan telinga ajer :p

Fieza79 said...

aduh...dh jadi slh fhm pulak kan...tkpe la harap org yg berkenaan tu fhm la kan...

Mama Zharfan said...

kalau me, me buat dunno ajer
sbb bagi me, apa yg anje tulis adalah fakta--nasib la kalau nak terasa kan..and anje tak tuju kat saper2 pun
customers are always right --tu jer

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.