Followers

Monday, February 14, 2011

♥ Sambungan ke PSN ♥

Jangan jemu jangan muak...blog mama ni memang KAYA dengan gambo
kalo leh semua gambo mama nak masukkan
sebab dari gambo la datangnya idea nak menulis....
sambungan lagik k, masih lagik kat PSN...
after kita main kat Playground kanak2 tu...kami pi tengok show kat tingkat 3
show start kol 2.30 petang


sebelum tu singgah ke tempat menan kanak2 lagik...
balqis ni bukan takut DINO je, ornag utan tipu2 ni yang tengah main alat muzik 
ni pun dia takut sangat, nak soh snap2 pic tepi orang utan ni pun dia tak mau
beria2 nangis takut....


tapi biler dah masuk dalam, jumpa plak anak patung yang ada kat situ
wah bukan main ligat lagik dia dok main....
posing sikit....


muka tecik je...papa kurus sangat sampai tak nampak bayang2 papa kat belakang
tugu angkasawan tu...nampak kaki papa je


pandangan dari atas tingkat 3....nampak DINO yang balqis takut tu


ha tu dia jaguh atlet Negara tengah cuba timing lariannya...
papa ni kalo jumpa ape je yang ada mesti mau try punyer...
ni mesin kira larian manusia, sepantas mana manusia boley lari


ni dia carta nya, kelajuan larian anda bersamaan dengan haiwan mana?
papa larik ari tu 19.00....sape leh larik selaju cheetah angkat tangan?


sambil tunggu papa cuba itu dan ini
anak dara ni nak posing jap kat DINO batu ni...
kalo DINO ni balqis berani la


nak puji anak sendiri ni...AWESOME...


one more siap tonggek2 ontot lagik...


posing cekak pinggang plak...


mama & balqis...flying kiss untuk papa...


tengok muka takutkan binatang tipu2 kat belakang tu....


ini DINO yang lagik se ekor...haq ni balqis tak takut
siap cakap "mama yang ni baik kan, ia diam je"
sebabnya DINO no tak kuarkan bunyi, so balqis tak takut...


oh ye...kami tengok show tu kejap je, balqis bosan tak lama lepas tu
then kami kuar....tak sampai 5 minit la
show tu banyak citer pasal kajian uji kaji makmal je...
so balqis tecik lagik dia tak berapa paham....dia tau nak main je...

tengok la muka balqis yang takut dengan DINO tu
walhal DINO tu kat bawah je, kami kat tingkat 2...


ha...ha...kelako tol la balqis ni, masa kat luar semangat lagik dia nak jumpa DINO
sekalinya dah masuk dalam ni takut la plak...


dengan papa pun balqis tak mau jugak...
balqis cakap gigi DINO tu tajam...dia gigit orang...

Sekian,
Happy Blogging

Ada Sambungan Lagik Tau, last part

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

16 comments:

Nana said...

ala...
makan ati tgk gambo kat PSN
huhu nk juga tgk dino

mummy_ayu said...

wah..memang seronok kan gi situ..
mcm2 ada..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

fuh...mcm2 aksi balqish buat erkk..mmg kaki posing ler aqish nie...

tak kisah ler camera cokia ker...camera besar ke..yg penting....posing tetap posing...he hehe..kadang2 camera besar lagi tak best nak posing..coz' malas nak mangangkut camera besar2 nie...camera kecik leh selit2 jer kat beg tu

mamalieyna said...

woooo dah saampai la kak balqis! pernah ajk abah haidar pi sana, tp tak sempat nak pi, dh abahnye g kursus plak..huhu..

ohho sungguh comel la kamo! ^_^
takut plak..kalau haidar pun samo rasanya..ekeke..

✿ etiey ✿ said...

tunggu eysraf besar skit lah. nampak cam seronok sgt.. huhu

Ummi AmnaAmzar said...

ummi mmg xkan pegi ke situ sbb dah tau anak ummi takut.. skrg ni kat rumah siang2 pun dia takut..dia ckp kt sekolah kwn2 selalu citer hantu..huhu

Mama Zharfan said...

cian balqis nangis tu..

ch@ said...

kadang-kadang tengok anak nangis sebab takut ni kesian kan anje? so far, setakat ni, oni taktau dia takut apa, dia main selamba katak je. anje buat muka takut tak jadila. hehe.

Farra Dhelina said...

hb utk anje..

ieda said...

amboiii kan main layie balqis posing2 tuu dah jadi model cilik tuu ;)

mummy dia pun sama naik tuu .. cumei jer ahaksss :)

MaMa3H said...

alololo...comey ngan posing...mama & anak pun comey.....oh...takut dino yer....:)

Zur@ZaRi said...

alamak... takut pulak balqis nie yer... sian dier sampai nanges2 dier.. hehehe=))
macam nak p jer tgk dino besar nie..

Jom baca: Love code

dilazfamily said...

Balqis memang suka bergaya lah

mama rifQy said...

wah banyakknyeerrr yang leh tengok situuuu!!

alaaa..balqisss! takut yeee

kayyana said...

wah.. bestnye die g jenjalan tgk dino.. hehehe

BIONIC WOMEN said...

apepun, posing2 balqis tetap top

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.