Followers

Wednesday, February 16, 2011

♥ Sambungan Lagik Jalan2 ke PSN ♥

Last part k, after this tak de lagik citer pasal PSN
blog mama ni memang penuh dengan gambo, mama suka banget upload gambo banyak2..
jom tengok sambungannya...


kami ke gua gelap DINO...lom lagik masuk situ dah kedengaran suara2 DINO
balqis dah mula cuak, dia tak mau masuk mula2 beria2 nangis2
tapi mama nak masuk gak, alang2 dah sampai kan, rugi la tak pi masuk


ada macam2 DINO kat dalam ni


tengok muka balqis bukan main takut lagik dia...


sampai nangis2, DINO kat dalam ni pun stail gerak2 punyer k...
harus la budak2 takut, macam2 bunyi ada...
1st time balqis cakap
"MAMA JOM BALIK"...
takut punyer pasal sampai nak balik...


sorry tak ingat nama DINO ni


memang nampak real punyer


ni balqis kayuh beskal...tak ingat la benda ni untuk ape...


balik semua ke taman kanak2...muak dah sedikit kuut
sebab kat tepi playground ni ada DINO besaq yang mengaum2 tu
balqis dah sibuk ajak balik...


dah masam je muka dek kerana takutkan DINO tu...


mood posing dah tak de...masyam je mukanya


tak bagi papa dok jauh2...takutkan DINO




masam je posing....


dah keletihan...siap ajak balik lagik...


dah kuyu mata cam nak tidok je







time ni dah kuar nak balik...


keseluruhannya memang best, sonot kalo dapat bawak anak bersuka ria...
so kengkawan jangan lepaskan peluang untuk pi jugak k
DINO ni akan bertapa kat PSN ni sampai bulan MAY je...

p/s ari ni malas nak keje la, mood nak Holiday dah mari...esok last day keje pastu Jumaat cuti balik...hoyey..

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula


U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

4 comments:

mamalieyna said...

cantik gambar2 nya..mcm pakai DSLR je.. ^_^

kayyana said...

semua kid mesti takut msuk bilik yg gelap tu kan sebab dino tu gerak2 then ada suara pulak tuh

MamaYatie said...

olooo..cian anje..camni gaya tak jadi la bawak anak2 ke sana..haru biru nnt..

satu hb klik tuk anje

mama tisya said...

DINO tu bkn slalu ada ye..smp may je ye

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.