Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Tuesday, February 22, 2011

♥ SUPERB - Balqis Photoshoot @ Pantai Tanjung Biru PD ♥

Jangan terkejut, jangan terus delete k...kali ni memang banyak gambo balqis...
saje kami photoshoot untuk join contest2 yang ada...
jom tengok hasil tembakan camera cokia mama...


sebelum ke outdoor posing2 kat dalam rumah dulu


awww...so cekci...baju ni hadiah dari one of blogger time Birthday balqis tahun lepas



macam berkhayal je anak dara ni tau...
mula3 sampai balqis cam tak nak posing sebab balqis takut dengan bunyi ombak...


Are you ready??
START

^





^





.

























ha...ha...tu baru sikit, tu pun dah habis tapis semua gambo
kalo ikutkan banyak je lasik, tapi dok larat la nak upload
nanti termuntah plak orang lain tengok...

mama memang suka snap2 gambo balqis ni, nak2nya biler anak dara ni
sporting giler berkasi macam2 posing...

so ape komen kengkawan?leh jadik model baju Hawaian tak?....
pasni ada lagik gambo photoshoot tepi pantai plak...

p/s kalo bukan mama yang puji sape lagik nak puji kan...

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

24 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

AshAnas said...

anak gegirl, senang nk suh posing, hehe...

beaty said...

cutenya

MrS. F!zA said...

adehh..posing sakit pinggang pon ada tu.. mmg berbakat betoi..

EiJa ZaQuaN said...

bestnya balqis sporting nak photoshoot n pandai pulak tu posing2..

zaquan paling susah bila diajak pose..
ikut mood..
tension mama dia diwatnya..

Mama Zharfan said...

bj tu sgt comel and balqis sgt pandai posing. terbaekk!!

me dh click HB ;)

UmiDAnisH said...

amboi2 cumilnyer,pandai plak dia nak posing macam2 gaya.. cumillllllllllllll

Ummi AmnaAmzar said...

suka..suka...melentuk2 bdn balqis yerr

Qaseh said...

samalah kita suka ambik gambar anak dara sorang ni yg suka posing mcm2...tak kira g mana mesti nak kena posing dpn camera dulu...

LYAfrina said...

awwwww...
comel & seksisssss...
cute jer..pandai betul posing2..
blh x balqish ajar asya???

tq cz vote utk asya utk contets lolipopo tu..

lya pon vote utk balqish..

**comel skaf y balqish pakai.. beli kat mana???

**HB KAT SINI :-)

ibu_BatRiSya @wardah said...

mmg pandai posing...

kene cepat2 amik DSLR...baru berbaloi-baloi beli, ade model cute!

~Siti Hajar~ said...

mmg layak Balqis jd model cilik nih..hehe

Anje, asah la bakat Balqis hga jd pro, rugi tau klu xkembangkan, ada potensi besar nih..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sakan posing dia..pandai tul bergaya :)

✿etiey erywan✿ said...

comelnya anak dara sorang nih ah.. apa tonggeng2 tu. ekekek... pandai tol posing.. ;P

Jiji-Fify said...

Hamboiiii.macam model je dia ni!!!
Saat Aku Kau Pilih

azura samsuddin said...

alolo, pandainye balqis posing gitu gini, baju cekci tp cantek..

fazilzura said...

amboi2. cute nye..
eh bj tu untie ada jgk ler... leh posing sesama

MamaRifqy said...

comel..suke sgt berposing!!

MamaRifqy said...

comel..suke sgt berposing!!

mamalieyna said...

kak balqis ni mmg sporting betullah...gmbo2 super duper best...^_^ cekci + comellah~

Farra Dhelina said...

mmg pndai bergaya!! hb!

zahidah dihaz said...

alahai...pandainya berposing...ada bakat jadi model ni...hehehehe


New Entry: Keputusan SPM 2010

kayyana said...

balqis balqis kenapelah awak ni comel sgt.. pandai posing pulak tuh.. eee.. geramnye aunty yana... hehehe

nur said...

meh nak puji gak.. memang pandai posing oke si dara ni..
JEMPUT KEALL IN ONE

CiK JuE said...

pandai balqis posing..ye...

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.