Followers

Monday, February 21, 2011

♥ Swimming Pool @ Palm Spring ♥

lepas kemas2 barang rehat2 kejap...semua pakat2 nak pi mandi Pool
sangat teruja 2 orang kanak2 ni nak mandi k
balqis cam biasa tak nak mandi kalo tak pakai floater...

tapi kali ni memang balqis tak nak mandi
balqis takut katanya...adei...ruginya la tak mandi


muka masam je sebab takut, siap menggeletar lagik sebab sejuk...


see...kat kolam tu ada kami sekuarga je...tak de orang lain k...


kat sini pun ada pantai buatan...tempat main bola pantai gitu


kat sini ada Jakuzzi skali tau...dalam giler tapi kami tak mandi kat sini pun...
sebab kalo kami mandi nanti yang kanak2 2 orang tu pun dok negkot sekali


ni la tempat main bola pantai...


balqis kalo kat laut tak mau main pasir, kat sini suka plak..
tapi gaya ala2 cover gitu, balqis cakap pasir tu kotor...


membanting tulang masing2 nak wat istana pasir


gigih dua kanak2 ni tau...


korek jangan tak korek


Istana pasir yang hampir jadik...
korek2 sampai kol 7.00 pastu balik Aprtment mandi2 untuk Dinner malam hari plak...
sehari suntuk masing2 tak tidok....
kesimpulan, balqis & fitri sangat happy dapat main pasir...

p/s ada sambungan lagik k...banyak entry ari ni...semua gambo dah upload cuma jalan cerita je tak karang lagik....

Sekian,
Happy Blogging
U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

11 comments:

ADEEYA said...

Wahh lawanya. Nampak besttt :D Rugi lah balqis swimming best! Hihi

✿etiey erywan✿ said...

wah bagusnya balqis tak nak mandi kalau tak pakai floater.. kalau si eysraf tak nak mandi kalau pakai floater.. hmm macam2!

cantik lol tempatnya..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..syoknya main air..

anje, mintak tolong promote contest belog eliss boleh :)

http://www.elissmie.com/2011/02/contest-pencarian-si-cilik-bergaya.html

mummy_ayu said...

napa balqis taknak mandi pool? tak de mood nak mandi ker? rugi la dear..tapi main pasir pun best jugak..

Zaidah said...

kenapa balqis tak nak mandi...kan rugi...kan best klu mandi sebab tak ramai orang...

kayyana said...

la.. balqis takut air ke..? hehehe.. comel je balqis pakai suit... hehehe..

kayyana said...

anje, mmg tak ramai org ke time anje g tuh.. bestnye dpt kongker sorang2.. kite kite je mandi.. bru la rasa puas nak main kuak lentang. tp balqis lak taknak mandi

kayyana said...

jakuzi tu utk public ek... mcm best je.. siap2 mengelegak lg air tuh... erm...

mamalieyna said...

best tu..mandi kolam ,main pasir..lepak tepi laut..uuuh...bila plak turn haidar ni..hu~ =P

BIONIC WOMEN said...

Dhiya suka main pasir kat pantai..
maklumler rumah kat kampung dekat pantai, so dah terbiasa kot, dari kecik kami bawak dia jengjalan situ

EiJa ZaQuaN said...

kami pun baru balik dr holiday PD..

lorr..knpe balqis takut nak mandi air ..mmg rugu..

jgn zaquan, kalau dpt air..susah nak suruh dia naik balik..

pagi petang wajib mandi pool..huhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.