Followers

Monday, February 21, 2011

♥ Today Papa Birthday - Last Night Celebrate Papa Birthday

Entry Vacation di tunda esok k...bagi memberi laluan untuk entry sempena Birthday Papa

Today 21st Februari 2011, ulangtahun kelahiran papa...
semalam kami celebrate bersama2 walaupun sebenarnya dah capek sangat
tapi gigihkan jugak sebab dah booking...
sib baik balqis tak moody sebab petang tu dah soh balqis tido secukupnya
agar di malam harinya dia tak moody


cekak yang sangat Cute untuk balqis hasil dari kemenangan contest


kasik pos cantik2 dulu baru pi mamam


sementara tunggu papa pi solat maghrib kami posing2 dulu


aw...ala2 nak senam aerobik plak




kenyit mata sikit...


ala2 menari plak


say cheese....


dah tiba masa untuk mamam...balqis anak manja papa sure la papa yang suapkan...


uit...tetiba muncung plak...


pewit...kenyit mata plak


2 orang kesayangan mama...Luv U so Much...


sangat manja aksi ni...ada tak contest2 yang seangkatan dengan aksi gambo ni?


yum....yummy2 so delicious...nasi Tomato


jemput makan....berselera sungguh balqis


time ni balqis marah mama siap cakap
"mama, makan dulu la baru tangkap gambo...."
ha...ha...kan dah kena sound tepek dengan anak


tiba masa yang dinantikan...yummy2 aiskrim.....
tak hengat amik sampai semangkuk besaq walaupun tak habis sebenarnya


jelly yang sedap sampai balqis wat posing "GOOD"


one More "Good"


mama + balqis...TQ papa tolong snapkan..
walaupun sebenarnya papa malu nak snap2 sebab flash camera


food mama, tak banyak snap2 sebab ramai sangat orang malam tu
so agak segan la nak snap2 food..

this yummy cake...coklat basah....sedap bangat...

Alhamdulillah segala yang dirancang berjalan lancar
ingat nak wat suprise tapi tak menjadi
sebab mula2 kalo tak cakap dah booking papa mesti tak mau pi
sebab penat....

Ucapan Ikhlas untuk Papa:
Happy Birthday Abang, semoga ikatan cinta diantara kita akan berpanjangan selamanya...dimurahkan rezeki untuk kita sekuarga....& dipanjangkan umur untuk sama2 kita melihat anak2 kita membesar...amin...

p/s Kalo makan kat Hotel, then cawan jatuh ke lantai after that pecah...kena ganti tak?bukan mama yang pecahkan cawan k, tapi orang meja sebelah kami yang cawannya pecah...

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

11 comments:

atty's said...

Selamat hari jadi utk papa balqis.

LyNn HaMzAh said...

happy birthday untuk papa balqis...

mummy_ayu said...

Happy buzzday to papa balqis...comel jer dia posing2..

kayyana said...

wah.. bestnyer... celebrate besday papa balqis ye.... selamat ari jadi ye..semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur...

kayyana said...

eh lupe lak nk komen pasal balqis... die mmg pandai bergaya depan kamera lah anje... sape ajar ek?? cekak tu pun sgtlah comel.. siap ada nme lagik tu.. huhuhu

✿etiey erywan✿ said...

hari ajdi utk papa balqis. ehh kat mana ni? n cantik sgt yg one more good tuh

Mama Zharfan said...

comel cekak rambut tu ;)
beshh mkn kat hotel ;)

mamalieyna said...

waah dinner kt hotel ye kak balqis..tak ingt adik haidar ke makan2 tu..hee~

makin suka beraksi kak balqis ni tau..

ooh happy besday buat papanya balqis..moga dimurahkan rezki selalu..aminn~

~~@lyci@~~ said...

wahh,comeynya cekak balqis..

BIONIC WOMEN said...

Hepi besday papa balqish..semoga semua doa tu dimakbulkan.

Balqis pandai ler bergaya, sangat jeles. dhiya not a camera friendly..kalau suh dia pose beria mesti dia lari

EiJa ZaQuaN said...

hehe..eppy b'day to papa balqis..
srnok kan dapat celebrate sama2..
amin..moga kekal bahagia selamanya..

mmg cantik cekak balqis tu..:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.