Followers

Wednesday, February 23, 2011

♥ Update Hadiah Contest ♥

Selamat pagi semua...ari ni mama nak update hadiah untuk pemenang contest mama....
takat ni hanya tinggal seorang lagik sponser lom pos hadiah
hadiah yang dimaksudkan adalah wall sticker...
penaja hadiah berkenaan telahpun pergi ke Oversea
so Jumaat ni maybe dia balik then baru dia pos


so mama mohon maaf sangat2 atas kelewatan...bukan sengaja k...
after dapat semua hadiah baru mama pos, sebab opis mama jauh dari pejabat pos
so tak kan nak pos banyak kali plak kan...
untuk hadiah dari Mama 3H (Seluar & Baju ) & Baby Ibu (botol susu weego)
hadiah berkenaan telahpun selamat sampai ke tangan pemenang
TQ pada penaja berkenaan...& TQ jugak bagi penaja yang dah pos hadiah kat mama ni...
hadiah ni semua untuk pemenang contest dibawah


harap kesemua pemenang sabar menanti k...
manakala hadiah untuk Baby Gorgeous tu...pihak Sponser telah mendiamkan diri
tanpa diketahui sebab musababnya...tapi Alhamdulillah ada pihak yang sudi
menggantikan hadiah berkenaan....TQ ye....mula2 rasa sedey bila dapat penaja yang senyap tiba2
bila pemenang dah diumumkan, tapi rasa berbesar hati biler ada plak yang sudi
tolong taja hadiah untuk pemenang...so hadiah akan diposkan sekali...

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

5 comments:

MRS. K said...

psssttt.. sape yang taja? makasih ya..

nur said...

Wah banyaknye.. beruntung ye pemenang2 itu..
JEMPUT KEALL IN ONE

MrS. F!zA said...

bestnya hadiah utk anak2 tu... huhuhu

dh umum blh diam plk ek..

mummy_ayu said...

wah..best tu hadiah..ada tak untuk Ayu? :-)

transformed housewife said...

ingatkan Anje buat contest baru pulak tadi. hehehe. Dg klik ur HB.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.