Followers

Thursday, February 24, 2011

♥ Update Twitter & FB THRU Yahoo ♥

Kat opis mama memang Blocked FB k, so nam update status tak leh'pastu nak komen pun 
sure la tak leh kan sebab tak leh open
tapi mama selalu update THRU yahoo je, then leh tengok status 
kengkawan yang update thru Yahoo jugak
tapi mana yang register link dari Yahoo ke FB @ Twitter je la
jom tengok contoh kat bawah ni


update status kat ruang "share something kat atas tu"
then post terus masuk ke FB, tapi pastikan dah link la ke FB & Twitter
then dari situ gak leh tengok status update terkini dari kengkawan lain

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

10 comments:

Zana_MamaBatrice said...

ohhhhh
mcm tu erk....
setiap kali log in yahoo..
perasan gark icon FB and twitter tu..tp selalu tu ignore jer pun...

Hidayah said...

tak tau le pulak hehehe pasni leh cube aaa

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

penah gak buat.tapi mmg dah diblock sekeras2nye
takleh gak guna ni..huhu

CiK JuE said...

la boleh ke lagu tue..opis kita pun blog fb tapi time rehat boleh buka jap dalam pukul 1-2....

rina a.k.a jaijina said...

so far, opis rina ni tak blocked ape² lagi pon..tataulah next time kan..tp kan, rina sangatlah² cetek pengetahuan pasal twitter..akaun ade, tp name nak bukak tu taklah..

Farra Dhelina said...

pndai lah anje..klu anje tak gtau, tak tau nih..tq for sharing anje..

*hb

EiJa ZaQuaN said...

ohh..mcm tu ek..baru tahu..
setakat ni opis eija x blok fb lagi
tp eija skrg ni kurang aktif FB..
selalunya asben yg sibuk dok main games guna akaun fb eija..huhu..

Sari said...

udah lama register twitter tapi jarang guna..xreti sbenonya..follower pun xder..haha..
anyway tq 4 the info
1 klik hb 4u

Mama Zharfan said...

ooo..me masa check email selalu nampak update FB tu..link gini rupanya heheheh

mama rifQy said...

oh na mmg tak tau langsung sal nie!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.