Followers

Tuesday, March 29, 2011

♥ After Cruise Ke MINI ZOO - THE MINES ♥

After naik Cruise kami ke Mini Zoo plak...
serius tak tau plak kat The Mines ni ada mini zoo
tak tak de la sehebat Zoo Negara kan
just ada binatang biasa2 je, yang paling besaq pun ada Rimau...
time ni balqis dah mula buat hal sebab dah penat 3 kali naik Cruise pastu pi shoping
kat dalam The Mines kejap, then bari pi Mini Zoo ni...


peel dah mari, tak mau bergambo k...


pas pujuk2 baru mau..


time ni kat Keretapi lama....



mama & balqis, beria mama posing k, tup2 lepas papa snap pic tu balqis nangis
pastu papa tanya nape nangis,
balqis cakap nak gambo dengan mama, tak nak jauh2 camtu...ha...ha...very funny k


last2 kami bergambo bersama2, after anak dara ni nangis


with duit RM0.50
kat sini ada banyak duit, dari 1sen sampai 1 ringgit
jom layan gambo yang ada



ayam batu, mula2 soh snap balqis tak mau sebab balqis ingat ayam tu ayam betul2
padahal batu je


burung merak, kalo orang datang nak snap2 pic burung ni bukan main riak lagik dia tunjuk lawa


ada arnab


haq ni yang balqis ketawa ngekek2...sebab tengok kambing...



masing2 dah penat sebenarnya...seharian kuar malam baru balik


papa saje tau tak aci main sorok2 muka plak








see...beria kami snap2 gambo kan...kat patung2 batu binatang tu pun jadik




ada seekor harimau, balqis marah tol sebab rimau ni tidok, balqis cakap riamu ni malas..



snap2 kat mini muzium rimau




boley plak papa soh korek belalai gajah tu




keseluruhan Mini Zoo ok la...saje suka2 pi...


pastu anak dara mau main gajah token ni plak...



kasik snap2 pic kat Ground Floor ni, ada event kat situ













sonot tak terhingga sampai penat masing2 biler balik rumah
seharian gantung kuali makan kat luar dari pagi sampai malam...
sib baik kali ni papa sporting, kalo dulu tak de maknanya ppaa nak bawak jenjalan gini..
sampai la ni mama dapat title "Mama + Papa Kaki Jalan" kawan mama cakap....
ape yang penting saat bersama kuarga adalah suatu saat yang paling indah...

p/s dok planning untuk weekend ni plak, lom lagik hari Jumaat dah wat planning...

Sekian,
happy Blogging
Sila Klik2 Jika Berminat

14 comments:

Mama Zharfan said...

sgt besh jln2 tu :) balqis tomeyyy :)
cute plak psl balqis nangis sbb nak pose dekat2 dgn mama hehehhe

Liza said...

Suka tul la Si Balqis tuh posing. Like Mama Like Dotter. :)Cumil

mamaqari said...

bnyknyer gmbr balqis...so cute!!!

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

wah bestnye...barjalan sakan....cik jue pun selalu dapat title macam gitu.....

mamalieyna said...

ooooooooo ada mini zoo eh..next time hopefully si abah arif bwk ke sini..bkn jauh mana pun the mines ni dgn bkt jalil..hu~

oooh penat la kak balqis tu..tp tabik aa tetap bg kerjasama...kali ni, mama nya sekali posing ye..hee~ bagus la si papanya sporting menyenap..ngee..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to liza: hu..hu...mamanya memang suka bergambo...tu yang anaknya menurut

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to mamaqari: TQ dear

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to Cik Jue: ha...ha...kengkawan kat sini sam[ai gelar kata kami ni kaki jalan...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to kak ina:ha jangan lupe ajak abahnya bawak ariff pi naik Cruise + mini zoo ni tau..

mummy_ayu said...

seronok la balqis dpt jenjalan....
leh posing2..i like...

eim said...

wah seronok posing eh balqis .. anje, mini zoo ni kat belah mana lak hehe tak tahu arr

Nana said...

ishh menarik la tmpt ni
tp kita xpernah pon terjah
nanti nk juga g sekali

wan nurul hezrina abd halim said...

anak daranoe kalau tak posing tak sah..oklah gambar tmpt nampak menarik sangat

ibuayahdamia said...

wahhhh...rajin jenjalan yer..bagus sebenarnya macam ni...boleh luaskan minda anak-anak kan...walaupun penat tapi enjoy..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.