Followers

Monday, March 7, 2011

♥ Akhirnya CASH OUT HB ♥

Akhirnya mama cash out akaun HB mama
tangan dah lama gatal2 nak cash out, tapi hati kata tahan tunggu dulu
akhirnya tangan berkuasa telah klik2 cash out tu...


mama cash out RM160 je...so balance tinggal lagik RM8.19 tu kumpul lagik k
jom tengok tutorial nak Cash out
mula2 klik "CLICK HERE" cam gambo kat atas tu


then masukkan amaun yang nak di cash out, kalo Nuff tak leh pilih amaun
kena cash out semua, tapi HB boley k
pas masukkan amaun klik "cash Out. Thanks"

pastu akan kuar window kasitau duit yang dicash out tu akan masuk akaun kengkawan
dalam masa 2 minggu, so depend pada cara yang kengkawan pakai untuk duit tu masuk
samada pakai Cheque & Credit to account, mama pakai kredit akaun
senang, mudah + cepat....TQ pada kengkawan yang sudi klik2 iklan HB
then pada yang register under mama

sekali lagik nak tegaskan, HB takkan menjejaskan status akaun NUFFNANG kengkawan
ie menukarkan status GLITERRATI NUFF kengkawan k...
so kalo mau register tapi tak tau camne gaya nya...leh klik2 link TUTORIAL kat bawah ni k

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

14 comments:

Im Jia aka Ming said...

wahh bestnya..congrat dah cashout...=)
so klik2 kat HB blog ni 4 today lak...=)

ZiE FAUZi said...

bestnya dah cashout.. bila la turn zie plak...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

TAHNIAH...:)

cik ewun said...

akk napa kita punya acc dlm hb da berkurang??? hishh sadiss eshy tgokk akk :(

beaty said...

congrats ya

Nana said...

BEZNYE
KITA NYE BARU BAPE HENGGET JE HEHE

mummy_ayu said...

wah..dah cash out dah HB..tahniah..
HB lagi kat sini..

eima said...

wah tahniah dear ...
mai click HB anje

Cute MuM said...

dah cashout?
nak cashout jugalah..
hehehe..

Mama Zharfan said...

congrats anje

tak tau kenapa my HB a/c jd menyusut tiba2--me perasan last nite :( me dh email HB tanya kenapa..and me perasan ada few yg kena mcm me, MJ ada buat entry kat her blog--ratus2 me ilang ni anje :( :( jd down dgn HB ni :(

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnya dh cashout
Rm160 pulak tu..bole thn byk..
tahniah anje..:)

transformed housewife said...

seronoknya Anje. sy punya tak tahula bila nak cash out. Dah klik HB hr ni.

azura samsuddin said...

tahniah dah cash out HB... zura lum lg sbb x byk pun $$ nyerrr ;)

kayyana said...

wah.. sgt jealous ngn hb anje.. bestnye bile tgk ada duit byk macam tuh. me punye berape hinggit je.. erm..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.