Followers

Monday, March 28, 2011

♥ Balqis NEW Hair - Adei....♥

Morning semua, Monday Blues + letih dek kerana penangan Weekend...
adei sadis sungguh la dengan tajuk atas tu...
Jumaat ari tu kan papa AL cuti dok rumah jaga balqis sebab pengasuh AL
so petang papa datang amik mama kat opis...
sekalinya mama tengok......adei...awat rambut balqis jadik lagi tu
then papa cakap balqis yang soh papa potong rambut balqis tu sebab dia kata rimas...
jom tengok rambut balqis yang terbaru...


see....rambut depan balqis yang senget benget...


close up lagik....rambut yang senget benget itu


bukan je senget + senteng jugak k



gambo time kami ke K4 balqis berjaya paw papa untuk beli Minnie Mouse tu...
yang tak boley blah RM69.90 satu...balqis siap soh papa belikan Mickey tu untuk Haidar anak MamaLieya a.k.a rakan sepengasuh balqis...ape je yang dibuat mesti ingat rakan seperjuangan...


see...rambut balqis B4 this...rambut depan memang dah panjang, ta[i selalu mama potong sikit je
tapi kali ni papa potong terlampau senteng...adei...


hope cepat panjang k, rambut balqis memang mama + papa potong sendiri je, tapi selalu sama2 potong
sebab nya balqis tak mau diam, kalo kat kedai gunting rambut
confirm tukang gunting surrender nak potong rambut balqis...

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

40 comments:

Fieza79 said...

ok lg tuu...masih cute Balqis walau apa potongan rambut pun...

airis naufal said...

walau rmbt cmne pun, balqis ttp cute..=)

Zaidah said...

papa ker yang potongkan rambut balqis tu anje....tapi bila pki cekak rambut tak perasan rambutnyer senget...

CGG said...

COMEINYE DIA KAK:)

rambut santek

mummy_ayu said...

senang kalu berani potong sendiri rambut anak..ayu memang tak berani..potong sikit pun bawak kedai...sbb kalu ngan Mummy dia, lagid uduk tak diam...
caomei aje Balqis tu..

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

tapi comel lagikan...kalau macam farisyah ari tu memang makan hati dibut oleh ayah dia...pastu sampai sekarang ayah dia dah taknak potong rambut farisyah lagi....

Huda said...

comel je tu :) rambut baru yer..

EiJa ZaQuaN said...

ohh..jimat la camtu kalau potong sndiri jerk..
eija pun jimat gak sbb setiap bulan atok zaquan yg akan bw zaquan g gunting rambut..setakat ni kami mmg x prnah bw dia sndiri g gunting rambut.

wah bestnya balqis dpt minnie mouse yg comel tu..:)

sW33tdARLiNG said...

hehehe.. takpe, rambut budak cepat panjang.. nanti ok balik tuu

Pn. Zana said...

dh senget sket. tp, ttp maintain comel la..:)

MrS. F!zA said...

ala anje..balqis msih nmpk gugurl..kalo pndek ketot tu yela hlg comei..hihi..selesa sikit rmbut xkena mata..

Mama Hanim said...

balqis tetap cute lah anje.. bab posing plak mmg tip top..hehe..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to kak Fieza: dalam gambo tak nampak sangat kalo real nampak la senget benget tu

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to airis naufal: TQ dear...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to zaidah: ha ah papa yang potong...

|| NaFiRaa || said...

senget pon masih comey lagi..muehehehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to CGG: TQ dear

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to ayu: kalo hantar kat kedai confirm balqis siap emraung2 lagik sebab takutkan gunting tu, haq tu yang potong sendiri je

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to cik jue: tu la nak wat camne kan, tapi yang sedey tu potong tak habaq mai dulu...hu..hu...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to huda: TQ dear...rambut baru gitu

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to eija: wah lagik jimat gitu, kitorang memang potong sendiri je

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to sweetdarling: tu la rambut budak cepat panjang b4 this pernah gunting lagik pendek dari tu

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to zana: TQ dear...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to fiza: kalo bab rambut cucuk mata tu selalu je kita kena marah denagn opah balqis sebab opah nya kata takut mata juling nanti ye ke ek?

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to mama hanim: walla2 TQ dear...10 markah

Cute MuM said...

hihi..
comel lagi..
haritue bila rambut depan dania kene potong dengan nenek dia, cute mum pon terkejut.. nasib sekarang dah panjang balik..

eim said...

anje,sabtu petang mmg iem ada gie mines bawak faiq mandi kolam hihi ..ada nampak eh ..asal tak tegur mesti tengok iem ngah serabai hahaha ...

ummiaqeef said...

ala skit je tu, x perasan sgt..nanti cpt panjang..

mamalieyna said...

ohho..stil comel lagi..hehe..

jimat aa potong kt umah jer, dak arif kedai je leh handle kot..hee..ni dh pnjg sket, tak smpt nak g potongkan..nak kena encem2 ceket, khamis ni nak jumpa aweks..upss..kakak balqis..ngee..

waaa besornya minnie mouse, puas peluk ye kak balqis..hee..ingat haidar saje kan..nnti leh jumpa..yeaa~ ^_^..mesti haidar malu2 nanti. yelah lama tak jmpa kan..hehe..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to cute mum: tol tu, kalo poton tak kasitau mau terkejut tengok hasilnya

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to eim: alahai ruginya tak sempat nak tegur sebab time tu kita kat dalam Cruise...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to roxy : tol tu hope cepat la panjang

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to kak ina: ahak...mesti encem2 tau ada awek sedang menunggu kat rumah ibu tu...semua yang dibuat mesti ingat haidar...balqis ni jenis tak mudah lupe kawan

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

to nafira: TQ dear

Nureen said...

comel la balqis ni.. pandai bergaya.. rambut pon cantik.. elly x pernah lagi potong rambut lps cukur masa bb tue..

hhmmm tq inform pasal contest cik elis tue.. tp nureen dok tercari2 la email cik elis tue apa ya??huhu

MamaYatie said...

takper..no worry...kejap jer pjg tu..seminggu lagi may be ketidaksamaan tu akan tercover..carik kedai yg auntie2 mesra kanak2 ok kot..diaorg tau handle

Ena said...

hehe..

tak pe nanti leh p repair.. kalo tak nak biarkna je.. rambut budak2 kan cepat je panjangnya.. apapun qis tetap comeiii.. :D

atty's said...

takpe..balqis ttp comey ..di mata unty

Mama Zharfan said...

memang rimas kalau rambut panjang kat bahagian dpn sbb cucuk2 mata kan heheh

Anonymous said...

Ja, sennilega svo pad er

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.