Followers

Tuesday, March 8, 2011

♥ Bila Mama Bersuara & Resultnya tet....♥

Morning semua, semalam ada kasitau Blogspot kat opis kena block kan
boss mama memang sporting tak kisah nak on FB @ Blogspot
selagi tak menjejaskan keje, bukan mama dok lagut layan blog 24H kan
tapi biler time tensi tu yang layan jap
so semalam mama pi tepon IT dept tanya
awat block blogspot?boss mama suruh ke?
then dia cakap tak de pun, tapi dah jadik syarat company suruh blog website
yang berbentuk hiburan...mula2 dia jawab tak tau k
pura2 k, then mama kata kalo tak tau tak pe nanti mama tanya boss mama
then baru dia ngaku...hu...hu...tak baik tipu k

then mama cakap tak salah nak block tapi bukak la time pagi, rehat then balik
sebab mama masuk keje kol 7.00 pagi, then rehat selalu tak makan then balik kol 6.30petang
keje start kol 8.30pagi balik keje 5.30petang, so time tu tak kan nak tido kot
so atas dasar budi bicara IT dept tadik makanya blogspot di ON balik

Yahoo....tak kisah la janji dapat online time Pagi+lunch+balik...
mood ada suka sikit, ari ni ada sesi BLOGGER REVIEW k
oleh kerana semalam tak wat sebab blog tak leh Open kat opis
kat rumah banyak sangat kekangan masa...

Sekian,
happy Blogging


U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

20 comments:

Huda said...

yeay! best2 :)

mamalieyna said...

mmg happy blogging...cayalah anje! hehe..kak eina tumpang happy ni..senyum meleret..ekeke..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehhehe..gud2..

♥Azie♥ said...

huhuhuh kat ofis FB kena blog..

azura samsuddin said...

atleast dpt jugakkan berblogging dr opis.. hepi blogging!!

azura samsuddin said...

atleast dpt jugakkan berblogging dr opis.. hepi blogging!!

BIONIC WOMEN said...

bila kerja dapat jugak berblog dari opis kan? duk kat rumah ni pun kena curi2 masa nak berblog..kerja rumah x pernah abis kan???huhu

♥ Mrs.Eady ♥ said...

yeay...semangat semangat..:)

airis naufal said...

wah.. garang gak mama balqis ni.. tpi, mmg ptt pn bt cm tu..

eima said...

klu aku ..aku tak brani nk tanya ..hahaha

caya la anje

Em's Family said...

baiknyer boss u.. but true, kite pun tau laa berpada2 kan. bukan semedang nak layan blog je kan..

and sebab you berani bersuara.. u get ur blog back. kalau tanye i, i lagi rela tak de facebook dari tak dapat bukak blog kat office haha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

best lah boleh layan blog balik :) kerja tetap kerja kan..

AshAnas said...

kena berani bersuara kan... chaiyok anje!

Zaidah said...

suka betul mama...so gunakanlah peluang yang ade tu yer mama....

wan nurul hezrina abd halim said...

alhamdulillah selamat sudah=)selamat berblogging...

Mama Zharfan said...

me tumpang hepi..yeyyyy

kayyana said...

garang jugak anje ni ye...

kayyana said...

tp, kengkadang tu geram jugak kan bile die block semuanye.. padahal keje jalan je kot..erm.. tak patut tak patut

mama rifQy said...

bagus la gituuu..na ni ssh..sbb sume dihandle oleh HQ..kat shah alam! mane la die nak dengar rintihan na nie..hahahhahahhaha!!

MamaYatie said...

yeaaayy...ok la gitu..
apsal dia org lak lebih2..boss ok jerk? ngeee

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.