Followers

Friday, March 11, 2011

♥ Cinta Beralih Arah ♥

Cinta beralih arah, now sangat2 sakit hati dengan Celcom Broadband
biler hujung bulan je speed jadik slow sebab penggunaan dah melebihi 5G
adei memang sungguh sakit hati k, dah ngadu2 manja kat papa cakap susahla nak 
wat keje camni, padahal bukan wat keje pun nak update blog je


dengan kuasa jahat ngadu last2 papa setuju tukarkan CELCOM Broadband ni
kepada UNIFI....hoyey sangat2 suka k,now dah laju giler speed
kami pengguna setia CELCOM tapi terpaksa beralih arah ke UNIFI AWESOME...
no Buffered untuk You Tube...hoyey nak update blog pun hati manyak senang
cepat je gambo masyuk....


TQ papa, hasil ngepaw papa ni after naik pangkatkan.....



p/s ari ni mama cuti bawak anak dara pi jenjalankat EMPIRE Shopping Gallery sambil tet......sape leh sambung ayat mama tu?

p/s Hadiah Contest mama dah pos Jumaat lepas ni tracking number registed post

SUZIE = RD673053062MY
K = RD673053076MY
ZURIYANA = RD673053080MY
FARRA DHELINA= RD673053093MY
AYU IBU DAMIA = RD673053059MY

Sekian, Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

11 comments:

MrS. F!zA said...

alamak kita ketinggalan ketapi..bru je thu kewujudan UNifi..

eh EMPIRE ni kt mna anje?ada jual apa2 lg??anje nak gi beli DSLR..yeayyyy!!

BIONIC WOMEN said...

dekat dah ngan umah kita tu anje..hehee

atty's said...

wah ..lepas ni tade masalah nak blogging..dah
leh donlod movie sekali

selamat bercuti & jalan2 , jgn lupa g matta fair sekali

Huda said...

hehe beralih arah ye :) g soping tu, nak cari apa?:) dh klik hB anje..

Fieza79 said...

best arr laju la pasni...

ntah ke nak gi cari dslr..hehe

Farra Dhelina said...

oh dh smpai lah anje, tp kat pos ofc..esok lah baru amik nmpk nya hehe...

wahh dh berunifi ye? bestnyaa

.::Lynn::. said...

nak pasang unifi kena berapa yea?

zahidah dihaz said...

bestnya....


NEW ENTRY: Aku budak kampung

Jom join contest mudah: Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw

Mama Zharfan said...

heheh me tak tau pun ada unifi heheh me tau streamyx ajer :)
besh tu laju berblog heheh

EiJa ZaQuaN said...

wah syoknye..lebih laju nak berblog..hehe

kayyana said...

erm.. unifi mmg best.. teringin gak tp tak mampu lg..hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.