Followers

Friday, March 11, 2011

♥ Contest @ GA Pilihan U All? ♥

selamat Petang semua, today mama cuti, sape leh teka mama cuti sebab ape?
ok ari ni nak wat survey selalunya la kalo kengkawan join
GA @ CONTEST ciri2 macamana yang kengkawan suka join
Contest & GA cam ne ye?jom kongsi cerita & pendapat?


adakah disebabkan hadiah yang ditawarkan?atau tak kisah la hadiah macam mana pun it's OK je
kalo lumayan hadiah yang macam mana kengkawan suka?


Barangan baby untuk contest @ GA baby category

@

untuk Mom Category


like Brooch

@


Handbag
aksesori wanita
@ kengkawan suka


MYSTERY GIFT???
tak tau ape hadiah yang penganjur nak bagi?
dalam entry contest @ GA tak de mention hadiah?

then kalo kategori penganjur plak, penganjur yang macamana kengkawan suka?
Budak Sekolah, sebab mama tengok ada gak dikalangan budak sekolah yang anjurkan GA


Student Uni @ Kolej

@
kategori mak2 macam kita semua ni?

atau kengkawan semua main taram je tak kisah la sape yang anjurkan contest @ GA
janji join, hadiah pun tak kisah la worth RM1 pun jadik la janji join
atau kengkawan suka join contest @ GA yang tawarkan hadiah lumayan
sebab tak mau buang masa dengan contest @ GA yang tecik2 ni

mama nak wat survey minta pendapat kengkawan semua k...
any opinion @ suggestion?

Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

15 comments:

Huda said...

huda prefer GA sebab based on lucky draw kan..ada rezeki adalah..xde leh try yg lain pulak :)
contest tgk gambarla..kalau ade gambar huda join..
hadiah tu tak kisah sgt..asalkan ikhlas, tp kekadang huda malas juga join contest budak2 sekolah ni :)prefer lg yg dewasa mcm kita :)

mama rifQy said...

kalau na laa..na suke je join mane2 contest.tak kesah hadiahnyee..asalkan yang sonang n menareks esp bile libatkan contest yang perlu letak gambar anak! kalau contest gambar mak..mmg kureng laaa...sbb i maluu!hehe...walaupon ade gak join sikit2..hehehehhehee..kalau bab lucky draw..mg kurang lucky n thats why jarang sket join..hehhehehe..kalau time rajin..tuh yang duk pulun join!!

serik join contest budak sekolah..result sampai ke sudah tak kuar..TUTtttt!! tak mo bagitahu laaa..heehehheee

Nana said...

kita jenis xkisah
apa hadiah sekali pon
kita akan join heheh

ieda said...

kalau akak suke joint GA .. sbb GA biasanya simple2 jer syarat2 nya kan .. kalau susah2 tuu nampak memang kurang org joint ..

contest pun suke , depends pada syarat2 jugak .. :) hadiah biasannya akak suke kalau menang FM , kebetulan suke kumpulkan .. ermm kalau ada adiah GA yg hebat2 ok lah cth barang bb dan brg2 wanita .. sure suke ..

selalunya adiah2 nie x semua org mampu beli yg mahal2 .. pada akak janji ada adiah tanda ingatan dan suke2 bila dpt meriahkan dunia blogging kita ini ..

adehh panjang nie .. sekiannn cik puannn ekekekek

Cute MuM said...

pasal hadiah, tak kesah pon walaupon harganya rm1..

tapi kalo yang kene wat entri kreatif penganjr kena lah bagi hadiah yang best sikit.. berbaloi gaklah orang yang perah otak wat entri tue..

tapi kalo penganjur budak sekolah..
diorang suka wat contest @ GA yang cute.. macam blog cute.. memang agak tak sesuai dengan mak2 nie..

bila ada masa, cute mum join jugak.. walaupon dalam hati tahu yang tak akan menang..

zahidah dihaz said...

saya join contest ikut mood...ada rasa nak join memang habis semua contest saya join...kalau tak de mood tu memang haramlah nak join walaupun hadiah lumayan...

saya suka join yang simple2 je....kalau sampai melibatkan FB and vote tu agak kurang sikit...


NEW ENTRY: Aku budak kampung

Jom join contest mudah: Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw

mamaqari said...

mamaqari suka join ga yg syarat simple2 jer..hadiah no 2..btw mamaqari tag anje join ga ni http://asleenda.blogspot.com/2011/03/asleenda-1st-giveaway.html

mummy_ayu said...

HB kat sini
Ayu tak kisah apa2 GA/ contest..
janji free, ada pic nak join, plus tak remeh2 sgt..ada masa..Ayu join ajer..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo ada nak sponsor, eliss boleh rekomenkan ..email me erk kalo nak buat ga jugak dan need sponsor..tq

Mamamya said...

sejujurnya lia join contest/GA bila kawan2 tag...sgt2 jarang join klu x kene tag.so,mmg x penah ambik kisah bab2 hadiah tu...terima jer seadanya......lg pun contest/GA itu dibuat utk m'eratkan silaturrahim kan...:)

Nad @ MamaZakwan said...

mula2 suke join yg utk baby2...
bila zakwan dh mula besar
dah susah nak snap gmbr cantek2,
byk join yg ga plak
tp sejak dh blajar diam2 dr mamazharfan,
suke pulak join contest2 entry kreatif ^_^
suke join yg mak2 punye..kalu yg budak2 punye ni, ramai btul kawan2 sebaya deme yg join!
hadiah tak kesah pun apa2, hehehe...

Mama Zharfan said...

me suka cash hehehhe

me tensen kalau dpt hadiah mcm harga 20 sen or seringgit tau..:p

EiJa ZaQuaN said...

eija joint ikut mood dan masa yg ada..

tp selalunya bila tgk hadiah nya yg best2..mmg akan menarik perhatian utk joint..

eija suka joint anjuran mak2
tp kadang2 tu kalau GA yg senang2 tu eija joint jerk..x kisah la sape pun penganjur dia..

wan nurul hezrina abd halim said...

memang suka join ape2 sajer contest.

jenis contest-kalau yang bergambar mummy joinjer kalau ada gambar walaupun tahu tak menang sb gunapun camera cikai jew..

kalau G/a lagi suker sb kebanyakkan syarat mudah tak amek banyak masa nak join

kontest budak sekolah ker, mak2 ker yang dok belajar lagi ker balun jer kalau ada masa akan ku join.tak smua budak sekolah tak okey..

dari segi harga mummy memang tak ksah cuma sesuai ngan contest2 mcm entri kreatif barang haruslah kreatif=)

kalau harga RM1 pun okjer sb bila kita join bleh jugak eratkan siratullrahim tang hadiah tak ksah jgn bila dah menang tapi tak bagi.memang yang tuh hangin mcm tak hargai orang langsung.

kalau penganjur mummy suka semua yang jujurlah.btul2 nak buat contest n bila memang bagi hadiah.jgn buat org susah pk mana hadiah dr awal tahun tak sampai2

kayyana said...

yana suke join contest especially contest tentang baby... tak kisah ape pun hadiahnye.. bile diumumkan top ten pun rasa best sgt.. then suke tgk aksi2 baby yg join contest tuh.. release tension skit.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.