Followers

Tuesday, March 29, 2011

♥ Contest @ Baby & Kids VS Adult - Your Choice? ♥

Mama nak wat survey lagik ni, maklumlah nak wat contest besaq ni kena siap2
mental + fizikal jugak ni, mana tau kena kondem @ boikot plak...ha..ha..
saje nak wat survey k, nak tengok ape pendapat kengkawan
kali ni seasonal ada 8 siri kesemuanya
mulanya nak wat contest untuk baby & Kids je memandangkan modelnya
dah tentu2lah balqis kan...tapi teringin jugak la nak anjurkan untuk orang dewasa
kaum2 ibu + anak dara....nak kasik peluang kengkawan pun beraksi
untuk yang masih tak de anak + anak dara..
nak memeriahkan lagik dunia contest ni

tapi serius, mama tak pernah organize contest untuk orang dewasa ni
kalo mama wat rasa2nya ada sambutan tak?
kalo untuk dewasa contest camne yang kengkawan suka ek?
ada 8 siri contest, bahagi separuh2 ke? 4 untuk baby & Kids
then 4 untuk adult...atau wat satu @ 2 je untuk adult?
any suggestion?

Sekian,
Happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

20 comments:

ummi sofiyyah said...

ummi x suka tepek gambar ummi...jd ummi lebih suka kalau bhgn tuk baby tu lbh byk...6-2...hehe...

MrS. F!zA said...

kalo anak mesti lg byk sambutan kan.. tk ramai kaun2 ibu suka bergambar..ekeke

mummy_ayu said...

ayu pun jarang join kalu bab konest pic sendiri..selalu join pic anak2 jer..
tapi kalu nak kasi hadiah untuk kengkawan..biasa buat GA jer..

mariah_smile said...

5-3 lah hehe

mama tisya said...

kalo nk combine dlm seasonal tu mcm tk sesuai je ..cth mcm anje ckp bahagi separuh2...tp kalo nk buat gk kena wt adiah kategori bdk2 & dewasa la kot..just pendpt kita

wan nurul hezrina abd halim said...

dunia kontest nie banyak peringkat.emak2 budak2 parent.mmg kalau nak sambutan baby of courselah ramai yang masuk tapi kat luarpun ada blogger yang ramai tak kawen lagi.

kalau dapat wat kelainan n berkategory biar semua lapisan umur dapat masuk..sesuailah ngan hadiah yang gempak tuh..

Nad @ MamaZakwan said...

kalu seasonal punye contest ni rasenya elok dibuat utk 1 kategori
means utk baby n kids je

if nak buat ade adult, pekate buat mommy@daddy with kids

baru nampak ada kesinambungannya..

just nak berkongsi idea

|| NaFiRaa || said...

campur2 lagi bagus.. boleh jugak mama nye interfrem skali..muahahaha

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

untuk org dewasa susah sikit tapi untuk anak2 oklah..kecuali ade buat GA sekali....

ibuayahdamia said...

rasanya kena buat asing2 ler...baru tak nampak sgt serabut..senang nak manage nanti..ust my 2 cents..

mamalieyna said...

huu~ harap sangat aura mau join contest kembali mariiii...dh lama ianya menghilangkan diri..

elok jugak pelbagaikan contest ni, sambutan mesti dikalangan mereka yg takde or belum ada anak jugak kan..

kita sokong jer~ lalala,,,

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rasanye contest utk anak2 lbh mendpt sambutan kut..ni just pendpt kita jer.. :)

Mama Zharfan said...

mana2 pun ok jer
me suka jer posing2 :)
memang kalau nak target those yg single mingle join contest, nak kena buat category lain plak..tp kalau season, pelik plak campur2 tu sbb finalists akan berentap masa final round kan...serik me--masih terasa kepenatan join contest suziey.com last year..penat esp kalau all out..

~ Mama Adam Zikry ~ said...

kalau nak buat adults + kids, better buat contest ibu & anak...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam..K.atie pon xpernah join contest/GA yg masukkan pic sendiri...biasa pic anak2 & anak buah jer.klu kena letakkan pic sendiri..mmg x join!!hihi

ZanaNordin said...

gud idea tu anje
boleh gark bahagi2kan contest utk anak2 and contest untk adult...at least kawan2 yg takde anak tu pun merasa gark join contest anje nie...

Sham said...

hai asyik2 kaum mama jer...kaum papa takde ke...;P

kayyana said...

kebanyakkannye mereka akan suke join contest for baby sbb klu takde anak bleh gune anak sedara... tp bleh jugak diselitkan utk org dewasa punye contest.. kire fair and square la kan... cume kene pk tajuk2 yg best2 utk org join.. baby mmg byk tajuk bleh pilih.. utk dewasa kene pk sktlah anje.. cthnye mcm posing bleh best ataupun my family contest. depend kt anje.. oh ye...yana sponsor utk baby contest k..

kayyana said...

bile yana bc komen2 ni byk yg tak support utk buat contest for adult,... tp kalau anje nk adil cube buat contest pasal family... so semua ade.. kalau nk buat pun syarat jgn ketat sgt k..

airis naufal said...

bleh juga campurkan.. tpi jgn la byk sgt ketegori ibu2 ni.. 6-2 pun ok..
cume cadangan..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.