Followers

Tuesday, March 22, 2011

♥ Dia Si RATU Posing @ Tasik PTJY ♥

Balqis + Posing Ibarat Irama + lagu memang tak dapek dipisahkan,...
ha...ha...bukan main lagik ayat...
balqis ni memnag suka posing, kalo mama layan makin menjadi2 plak
tapi perasan tak lately gaya2 yang balqis wat lebey kurang sama je...
kena ajar teknik baru plak lepas ni...
kami sampai ke tempat HAB tu kol 4 petang, belon naik kol 6 petang
so pi taman tasik dulu hirup udara segar sementara tunggu acara belon tu...
jom layan piccas2 yang ada...


anak dara cam biasa tak habis2 dengan belon dia tu, selagi tak habis sabun tu k...


mula2 cam nak tak nak je posing, sebab balqis dah penat berjalan dari kol 11.00 pagi
sampai ke petang meleret ke malam plak


aksi setelah belon air tadik diambil...




balqis with Nek Su





asyik2 baju yang sama kan, kalo nak tau balqis pilih sendiri baju ni
tak mau pakai baju yang mama soh dia pakai
mama pun naik jemu tengok baju yang sama je
nampak gaya hujung bulan ni harus shoping kasik tambah koleksi baju balqis


cantik pemandangan ni, kalo dapat snap2 dengan DSLR lagik Cun habis kan


semuanya memang kaki posing k....layan


sedang yang lain leka berborak, mama layan balqis snap2
motif nak wat header baru blog mama
hadiah menang GA MRS.Fiza tu, tapi lom ada gambo yang kenan la


masam + cam terpaksa je...


Luv this pic macam nak tersembur ayak liuk anak dara ni


adei gambo gelap gelita la plak



Luv this pic cantik kan pemandangan belakang tu

haish...asyik wat tangan kat pipi je...dah tak de gaya lain



dah naik malas nak layan mama


suka sangat kalo soh snap2 pic time berlari...sanggup tu berlari kehulu hilir soh mama snap2 pic



tak sempat nak snap2 banyak2 tup2 kehabisan bateri...adei bikin spoil betul la
dah nyawa2 ikan je....kesimpulan best photoshoot
kengkawan yang dok area PTJY mesti dah puas posing sana sini kan...
kami jauh la dari Subang Air Port nak ke PTJY...

Sekian,
happy Blogging

Sila Klik2 Jika Berminat

19 comments:

atty's said...

beshnya anje dpt g tgk belon panas..kty tade peluang taun ni nak terjah sana..

mama tisya said...

sronok balqis byk posing tp syg bateri abis plak ye

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

alamak bateri habis...memang seronok kalau nak ambil gambar tambah kalau arae tasik2 n taman2 dia memang cantik...kalau nak datang lagi beri tahu nak tengok sangat si balqis nie...

MRS. K said...

macam2 pesen gaya posing si balqis ni..hehe

EiJa ZaQuaN said...

mmg ratu posing la balqis ni..

hehe..eija ni yg keje putrajaya pun x pernah lagi wat photoshoot kat putarajaya..sbb asben x suka bergmbr2 sgt..tp mmg betul putrajaya mmg slh satu lokasi yg menarik utk wat photoshoot..:)

Ena said...

COMEINYER LA..

MAKIN BESAR MAKIN COMEI.. DAN MAKIN PANDAI POSING.. SAMA TAK PE DARI KAKU JE KAN.. HIHI

mummy_ayu said...

sporting tul la balqis....comel je posing2...

eima said...

makin cantek la rambut die ...
sbb dah panjang ...

ummiaqeef said...

dah pandai bergaya anak dara ni..model si cilik. hihi

mamasuri said...

Sporting betul balqis ni kan..
pandai pulak tu pose..geram tgk..

kayyana said...

mmg pandai berposing budak ini... untung anje dapat anak yg sporting mcm ni..

ADEEYA said...

Wahh banyak nye posing. memang layak lah dapat title ratu posing dr mama dia :) hihi

Ummi Eisya said...

mmg aqish ni ratu posing tul la..mcm2 gaya ada..

MrS. F!zA said...

posing mulut muncung tu paling best!!!hihih

sW33tdARLiNG said...

amboiii cute nya... paling cute tang flying kiss tu... ehehhee

Mama Zharfan said...

hehe comel mcm biasa
perasan gak balqis kerap pakai bj ni heheh

Em's Family said...

anje.. i think kalau u nak shopping kene bawak balqis, biar dia sendiri pilih.. tapi budak kecik ni pun pandai jugak, kalau bagi depa pilih, pandai pilih mahal-mahal hehehe..

anyway COMEL!!!!!!!!!!

Farra Dhelina said...

makin sweet lah balqis ni sekarang..geram aunt tgok!!

mmg ratu posing!! hehe

MamaRifqy said...

memang ratu posing nieeee..!!sweet pulak tuhh!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.