Followers

Friday, March 11, 2011

♥ Gambo Untuk PHOTO MUG ♥

Rentetan dari dapat FREE GIRT dari HB
http://damiaqish.blogspot.com/2011/03/dalam-hati-ada-taman-tq-hb.html
Nak pilih gambo pun pening, dah mama pening nak kasik kengkawan pun pening gak la
so mohon jasa baik sekali lagik tolong pilihkan gambo
sorry tak de hadiah untuk pilih2 ni saje suka2 je
tapi mana tau tup2 mama bagi plak kan...rezeki terpijak namanya tu...


1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


 11


maybe mama dapat MUG cam contoh kat atas ni kot...
ape2 pun bersyukur sangat2 sebab worth RM57 siap Free delivery
syukur dengan rezeki yang mama dapat...so cadang2 nak abadikan gambo kami kat MUG tu
tapi kami bertiga jarang bergambo bersama, kebanyakannya balqis sowang je
so kalo ada suggestion kasik tau atau kengkawan ada gambo lain yang kenan?

p/s semalam papa dah tanya, dah pilih ke lokasi nak dinner hujung bulan nak merasa gaji baru papa tu,
mama lom wat pilihan lagik la, semua suggestion kengkawan tu best2 kena survey kat tenet dulu

Sekian, 
Happy Blogging


U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

11 comments:

mama rifQy said...

na suke gambar balqis yang bwh skali!!

ct N honey said...

bestnya dpt gi dinneer...

Jiji-Fify said...

i paling suka pic mom & daughter pakai hat tu.. kiutttttttttt

BIONIC WOMEN said...

Gambar no 1 atau 2 atau 4..
tapi kita macam suka no 2 tu..hehe

Ummi Eisya said...

lawa semua picas tu..mybe gambar bertiga la lagi cun..

Ila said...

gmbr balqis naik moto tu macam sesuai jer

Mama Zharfan said...

anje, mana2 pun ok :)
anje nak kena amik mana2 photoshoot pakej utk nagk bg byk pic ber3 tu ehhehe

Nana said...

klw kita mesti nk bubuh gambo bertiga anje
amek gmbr plg baru sekali

~Siti Hajar~ said...

khjr suggest pic first tu, cantik..

EiJa ZaQuaN said...

sume gmbr pun ok..
eija suka gmbr yg no 2 tu pic anje ngan balqis pakai topi..:)

kayyana said...

me suke gambar family.. erm.. yg mne ek.. no 4 kot..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.