Followers

Tuesday, March 29, 2011

♥ Grand Prize 2D1H Seasonal Cute Baby Contest By aNJe a.k.a Mama Balqis - Jom Survey ♥

anak dara yang dah melambai2 untuk bercuti...yiha
Seasonal Contest akan bermula pada awal bulan April 2011
mama tengah wat survey tempat percutian mana yang paling digemari oleh kengkawan semua
pening nak mikir sendiri makanya mohon jasa baik kengkawan
untuk pilih lokasi mana yang kengkawan suka, then baru mama akan wat keputusan
tajaan hadiah ke lokasi mana untuk pemenang GRAND PRIZE 2D1N
ke salah sebuah penginapan di bawah


Bukit Merah Laketown Resort, Perak


A’Famosa Resort, Malacca


Holiday Villa, Cherating

Equatorial Hill Resort, Cameron Highlands


Awana Genting Highlands Golf

tu je penginapan yang mama mampu bagi k...
so sape2 yang nak sudi nak tolong pilihkan lokasi sila2 k
just drop komen kat entry ni...

p/s risau gak wat contest kali ni mana tau tup2 tak de yang sudi join....hu..hu...
p/s Kepada semua penaja, mama dah hubungi anda semua melalui email @ PM kat FB, mama dah aturkan setiap penaja untuk setiap contest...bermula dari bulan APRIL 2011 - NOVEMBER 2011
DISEMBER (penentuan Finalist untuk assigment)
so semuanya ada 8 musim...sila beri feedback secepat mungkin...
p/s penaja leh join gak contest ni, tapi kena join contest yang hadiahnya tidak ditaja oleh penaja berkenaan
p/s ada sape2 yang berminat nak jadik penaja lagik?leh tambah koleksi hadiah
sila email ke damia_nurin@yahoo.com
p/s T&C Contest, esok mama citer k...

Sekian,
Happy Blogging

33 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waa menariknye hadiah

if sy..sy suka bukitmerah..tak penah pegi tapi ramai kwn2 cakap situ bes
ade wterpark

eRiNsZ said...

waaaw best sye musti juin

mama tisya said...

best2 tmpt penginapan utk grand prize..kita pilih yg cameron & cherating tu..dua2 pernh stay..mmg best

eima said...

nk yg cameron tu la ...hihi

mamasuri said...

xsabar nak join..sy nak yang bukit merah tu..menarik!!

Sidratul Muntaha said...

cherating n a farmosa..
huhuhuh..

SyaNa said...

semua pun best
tp nk vote cherating la

mummy_ayu said...

semua pun best....bukit merah best, a famosa pun best...
tapi nak vote for cherating sbb tak pernah gie sana.tapi org ckp best..

BIONIC WOMEN said...

saya suka bukit merah n cameron tuh.

Nad @ MamaZakwan said...

sume best2
sbb tak penah merasa dok kt sume2 tmpt tu
nnt vote kite masukkan utk setiap tmpt tu ek, hehehe

Nana said...

nk vote cherating & cameron hehe

Zaidah said...

semuanyer best.....klu nak dekat zai vote a farmosa...tapi klu nak jauh skit zai vote cherating....

♥siEha♥ said...

nak voe cherating & bukit merah la..hehe

mariah_smile said...

btol2.. nak vote for cherating.. yeah!!!

airis naufal said...

bukit merah laketown tu best.. sy nak join gak walaupun saya penaja..hehehe

maslinamansor said...

Salam anje,
yang kat Cameron tue... ok gak :)

Ummi Eisya&Amani said...

wat mcm contest mcm suziey dlu la ye..emm vote for genting leh tak..hihii

|| NaFiRaa || said...

nak vote semua aci x?? muehehehe

Mrs. Masykur said...

cherating and genting...

AshAnas said...

sume tempat tu kite belum pernah gi lagi... vote for genting n bukit merah (tmpt ni dh gi la, hotel nye je yg belum, hehe...)

UMMI FARIS HAIKAL said...

vote for cameron & cherating!! =)

Norazrani Maamin said...

bestnya..saya vote bukit merah & cherating..
x sbr nak join contest anje..hehe

MrS. F!zA said...

cherating!! sbb belum sampai...hihihi

wan nurul hezrina abd halim said...

vote cameron n cherating

MRS. K said...

pilih yang dekat2 je kot dengan kl.heheheh

nuyue said...

nuyue vote cherating

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

semua cik jue suka..macam mana nie???

Pn. Zana said...

cherating please! :D

ibuayahdamia said...

pilih cherating dan bukit merah yer...hehe

Ummi AmnaAmzar said...

cherating..cameron pun best, dh pegi tp rs nak p lg sbb ms p ritu tgh mabuk2 preggy..huhu

kayyana said...

yana vote bukit merah n cherating.. tp kalau bukit gambang pun best gak... hehehe.. tak sabo nk join nih

kayyana said...

harap2 kalau ade tuah bleh lah menang grand prize tuh.. hehehe

Farra Dhelina said...

awana genting kot! :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.