Followers

Wednesday, March 2, 2011

♥ HB Mama MASYUK & Hadiah GA From NAD ♥

HB...HB....HB...Mesti ramai yang dah jemu nak baca kan
tapi mama nak citer gak...ari tu time weekend HB mama RM147.00
now semalam mama check dah naik RM161.03, semua ni berkat kengkawan tolong klik2
then ada yang register HB under akaun mama, so tu yang makin masyuk tu
TQ ye...tangan mama dah mula gatal2 nak cash out duit tu...
tapi hati kata tunggu dulu sampai RM200 baru cash out...
Suzie punyer lagik masyuk k...

Alhamdulillah rezeki atas usaha mama & kengkawan jugak...

Semalam mama ada terima satu parcel...tengok2 wow besaq parcelnya
tapi dek kerana BZ sangat2 so sempat baca nama pengirim je...
wah dari Nad rupanya...cepat betul Nad pos hadiah...
ni hadiah GA Nad yang mama menang sebagai Pemenang UTAMA GA


ni sampul hadiah dari NAD
jom tengok ape hadiah yang mama dapat


set cadar untuk Queen Size, warna merah lagik...so sweet mama suka tau
TQ ye NAD shantek hadiah tu...sangat berkenan k...

penganjur lain semua dah pos hadiah contest mama hadiah tak pos2 gak,
sebab mama tunggu satu lagik hadiah dari penaja
penaja baru balik dari Oversea, so dalam minggu ni leh dapat hadiah then Jumaat mama pos
tapi kalo penaja still tak pos, mama akan pos dulu hadiah untuk pemenang yang lain

harap semua bersabar, bukan niat saje2 nak delay proses pos tu
tapi paham2 je la kalo ramai penaja masing2 ada komitmen
so kita kena saling memahami...mama sentiasa update dalam blog status hadiah tu
bukan senyap je...hadiah untuk pemenang ke3 dah siap balut Jumaat mama pos
jangan marah2 k...

p/s hadiah yang dinanti2 da ri penaja dah dapat, so confirm Jumaat ni mama pos semua hadiah k...
Sekian,
Happy Blogging

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

19 comments:

MRS. K said...

merah tu.. aummm... cantik ler.leh pasang malam besok! hehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

erm mmg HB agak laju dr nuffnang kan anje?ermm chantek adiah tuh..merah lagi

ZiE FAUZi said...

masyuknyer HB.. zienyer bila tahun baru boleh cashout...

mama rifQy said...

wahh..hadiah yang best niii!!

mama balqis said...

wah best rezeki.. rezeki melimpah ruah..
klik Hb sy jgk ye..

Qaseh said...

rezeki makin melimpah ruah nampaknya...leh la kongsi dgn kitaorg ni...

Nad @ MamaZakwan said...

alemak, malunya..hehe..!tq to anje jugak...
btw, suke ar komen mrs k tu..haha! =P

ibu_BatRiSya @wardah said...

bestnye....HB kite dah xtau bape sen je..

Cute MuM said...

bestnya dah hampir cecah RM200..
tahniah..

ummiaqeef said...

bestnye..tahniah ye..bole rasmi dah tu..hihi

Mama Zharfan said...

HB masyuk!!!
comel cadar tu..nak gak hehhe

me dh click HB!

mamalieyna said...

merah pasti menawan..hee..tahniah..! ^_^

rezeki tu....

Gieyana said...

mmg cantik ar..suka design n kaler camni..nmpak simple n nice kan..tahniah2 k..:D

MamaYatie said...

wahh..merah lagi u! bersemangat gitu..hahaha jimat duit tak yah beli cadar ek

kayyana said...

bestnye anje punye hb.. me punye tak sampai pun puluh.. erm. mcmne nk dpt earning mcm anje ek

mama tisya said...

wah dpt cadar merah lg...cantik

miss sue said...

best nye!!! klik lg byk2 mama..hehe

Nana said...

wah cantiknye cadara tu
sweet sgt

EiJa ZaQuaN said...

wow bestnya HB anje terus masyuk..tahniah..

cantiknya hadiah cadar dr mama zakwan tu..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.